Haar vader bekritiseert haar "luie" levensstijl en ze reageert heel slecht: wie heeft gelijk?

Janine image
door Janine

19 Juni 2023

Haar vader bekritiseert haar "luie" levensstijl en ze reageert heel slecht: wie heeft gelijk?
Advertisement

De relatie tussen vader en kind is een van de belangrijkste banden in iemands leven en kan de groei en emotionele ontwikkeling beïnvloeden. Vaak is de vader een echt referentiepunt voor een kind en kan hij een fundamentele rol spelen door hem of haar te ondersteunen bij het zoeken naar de eigen identiteit en nuttig advies te geven.

De relatie tussen vaders en kinderen is echter niet altijd idyllisch en kan zelfs leiden tot kleine of grote discussies, zoals het geval van dit meisje, dat zich - geërgerd door de kritiek van haar vader - abrupt tegen hem keerde. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Wallpaperflare- Not the Actual Photo

Wallpaperflare- Not the Actual Photo

"Ik ben 26 jaar oud, ik werk fulltime van maandag tot en met vrijdag en ik betaal alle rekeningen voor mijn appartement - zei onze hoofdpersoon - ik lig graag het hele weekend in bed tv te kijken. Ik geef toe dat het geen zeer "productieve" manier is om mijn tijd door te brengen, maar zolang mijn appartement netjes is en ik geen boodschappen hoed te doen, doe ik niemand kwaad”.

Op een dag beantwoordde het meisje een videogesprek van haar vader, die merkte dat zijn dochter laat in de middag nog in bed en in haar pyjama lag. Na hier wat grapjes over te hebben gemaakt, bekritiseerde de man het gedrag van zijn dochter en toonde hij al zijn teleurstelling over de buitensporige luiheid. Zij ging daarop tekeer en gaf een brutaal antwoord aan haar vader en zei hem dat hij zich met zijn eigen zaken moest bemoeien.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Ik vind dat ik gelijk heb, maar mijn tante maakte me verwijten en nu voel ik me schuldig", besloot het meisje, terwijl ze het internet om advies vroeg over hoe ze met de situatie om moest gaan. De meerderheid van de gebruikers was het volledig met haar eens en verklaarde dat als ze alle taken in haar eigen appartement heeft gedaan, ze oud genoeg is om te besluiten haar vrije tijd naar eigen goeddunken te "verspillen".

Wat denk jij ervan?

Advertisement