Ze wist niet dat ze zwanger was: ze gaat vanwege buikpijn naar het toilet en bevalt

Janine image
door Janine

08 April 2023

Ze wist niet dat ze zwanger was: ze gaat vanwege buikpijn naar het toilet en bevalt
Advertisement

Het is ons allemaal wel eens overkomen, minstens één keer in ons leven, om verrast te worden door een bepaalde gebeurtenis: een voor ons onbekend nieuwtje, een onverwachte gebeurtenis op het laatste moment, een vreemd toeval. Kortom, er kunnen dingen gebeuren die we niet verwachten: het hoort bij het leven. Nu is het ook waar dat er verschillende entiteiten van gebeurtenissen zijn: beseffen dat je de sleutels in de auto bent vergeten, is iets heel anders dan ontdekken dat je een miljoen hebt gewonnen in de loterij.

De hoofdpersoon van dit verhaal is niet rijk geworden, maar we garanderen dat ze een even verbazingwekkende ervaring heeft gehad.

via 7news

Advertisement

Marla McEntire, 34 jaar, was naar het toilet gegaan en voelde zich niet zo lekker: ze had al een paar uur last van pijnlijke buikpijn. "Die nacht dacht ik dat ik constipatie had, ik stuurde mijn vader naar de apotheek om wat laxeermiddelen te halen en ik ging ongeveer vijf keer heen en weer naar de badkamer", zei ze.

De vijfde keer dat de vrouw naar de badkamer ging zat ze op het toilet, toen haar blik toevallig naar beneden viel schrok ze letterlijk. Kijkend naar haar van onder naar boven, was er een pasgeboren baby!

Advertisement

Marla overwon de aanvankelijke ontsteltenis en realiseerde zich wat er aan de hand was. Ze vroeg haar vader om hulp en samen, vol ongeloof, pakten ze dat kleine wezen en belden de hulpdiensten.

"Een paar maanden eerder kreeg ik wat pijn in mijn heup en wat maagproblemen, dus besloot ik naar een chiropractor en een dokter te gaan en niemand merkte dat ik zwanger was!", vertelde ze. Er is inderdaad nooit enige zwelling in mijn buik opgemerkt, noch heb ik ooit een schop gevoeld; geen ochtendmisselijkheid.” Ze voegde er ook aan toe dat ze altijd voorzorgsmaatregelen nam om niet zwanger te worden.

Uiteindelijk werden zowel de nieuwe moeder als het kind, later Atlas genaamd, naar het ziekenhuis gebracht en verkeren in uitstekende gezondheid. Vrienden en familie waren net zo geschokt als Marla. Laten we eens kijken naar de reactie van haar zus.

"Lieve kleine Atlas, het is zo gek om te bedenken dat zeven dagen geleden niemand wist dat je bestond. Zelfs je moeder niet! (stel je voor, ze was van plan om naar een concert buiten de stad te gaan). Ik had nooit gedacht dat ik tante zou worden, maar nu ben ik hier, zo overweldigd door de liefde die ik voor je voel! Geef me nog een week en misschien stop ik elke keer als ik je vasthoud met huilen."

“Lieve Marla, op het moment dat ik erachter kwam dat Atlas was geboren en je in het ziekenhuis ontmoette, zag ik een verandering over je komen, een nieuw gevoel van vrede en een doel in dit leven. Nu heb je een unieke ervaring gehad, zusje, en je hebt zo mooi deze onverwachte rol van het moederschap op je genomen. Ik zou echt niet trotser op je kunnen zijn. Ik hou van je" - schreef haar zus in een Instagram-bericht.

Marla bekende dat ze altijd bang is geweest om moeder te worden, juist omdat ze angstig was voor de periode van zwangerschap en bevalling: "God heeft dit allemaal voor me geregeld".

Een ongelooflijk verhaal zoals er maar weinig zijn, dat populair is geworden op het web. Wat denk jij ervan?

Advertisement