Ze vindt haar moeder na 50 jaar: in werkelijkheid kende ze haar al (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

17 April 2023

Ze vindt haar moeder na 50 jaar: in werkelijkheid kende ze haar al (+ VIDEO)
Advertisement

Familiesituaties brengen een breed scala aan verhalen samen, er is voor elk wat wils: bittere tirades, erfenissen, gebaren van groot altruïsme en solidariteit, enz... maar als je aan familie denkt, denk je aan een veilige plek omringd door vertrouwde mensen die ons kunnen steunen en ons het gevoel kunnen geven dat we geliefd zijn.

De hoofdpersoon van dit verhaal groeide op in zo'n omgeving, met één belangrijk verschil: degene die ze altijd mama noemde, was in werkelijkheid niet haar biologische moeder.

via Today

Advertisement

Lisa Wright groeide op met alle zorg en liefde die je van een moeder kunt krijgen, maar in haar hart wist ze altijd dat ze niet de dochter was van de vrouw die haar had opgevoed. Op een dag had de vrouw haar zelf die waarheid bekend door haar te vertellen hoe de feiten waren verlopen: "Je moeder kreeg je toen ze nog maar 18 was en ze kon gewoon niet voor je zorgen. Ze wist heel goed hoe graag ik een klein meisje wilde en daarom gaf ze er de voorkeur aan, voor jouw eigen bestwil, je aan mij toe te vertrouwen. Maar onthoud: je bent niet in de steek gelaten".

Haar adoptie was "gesloten", wat betekent dat het op geen enkele manier mogelijk was om haar biologische familie te traceren. Maar toen het Lisa was die jaren later moeder werd, overtuigde haar zoon haar om een ​​genetische test te doen en de uitslag hiervan leidde tot een enorme verrassing.

Advertisement

De DNA-test had een match gevonden: haar oom was geïdentificeerd. Dus besloot de vrouw in contact te komen met het nieuwe familielid door hem een bericht te sturen. Kort nadat de twee elkaar aan de telefoon hadden gesproken, gaf Lisa hem alle details van haar verhaal: "Ik ben geboren op 10 december 1964. Ik kreeg te horen dat mijn biologische moeder erg jong was toen ze mij kreeg. Ze verhuisde naar Los Angeles omdat ze actrice wilde worden in Hollywood". En op dat moment onderbrak haar oom haar door te zeggen: "je bent het echt, we waren naar je op zoek. We waren allemaal naar je op zoek".

Lisa kwam achter de voor- en achternaam van haar biologische moeder en zicht haar op internet: de gelijkenis was ongelooflijk. Korte tijd later een onverwacht telefoontje: "Hallo Lisa, ik ben Lynne, je moeder".

De twee vrouwen waren na 54 jaar eindelijk herenigd! Maar de verrassingen waren nog niet voorbij.

Door met haar biologische moeder te praten, was Lisa een heel bijzonder feit te weten gekomen: ze had haar al meerdere keren en voor een lange tijd gezien!

Lynne was namelijk actrice geworden en speelde in Lisa's favoriete programma: "That's My Mama", een komisch programma uit de jaren '70 die ironisch genoeg sprak over een moeder, haar moeder!

Soms geeft het leven ons prachtige momenten en dit verhaal is daar het bewijs van. Wat vind jij van dit ontroerende verhaal?

Advertisement