Vrouw weigert te douchen na het werk: man slaapt op de bank

Janine image
door Janine

10 April 2023

Vrouw weigert te douchen na het werk: man slaapt op de bank
Advertisement

Conflicten binnen een relatie zijn geen zeldzame gebeurtenissen, een stel kan het oneens zijn over tal van zaken: economisch beheer, jaloezie over een vriendschap van het andere geslacht, zelfs de inrichting van het meubilair. Mannen en vrouwen lijken soms van twee verschillende planeten te komen, en toch kunnen we niet zonder elkaar.

De meeste ruzies kunnen worden opgelost door bemiddeling, een compromis. De hoofdrolspeler van dit verhaal vroeg de mensen van internet om hulp nadat hij met zijn vrouw overhoop lag zonder een oplossing te vinden.

via Reddit

Advertisement
Mark Groves/Flickr - Not the actual photo

Mark Groves/Flickr - Not the actual photo

De man onthulde zijn ongelukkige situatie op Reddit: "Mijn vrouw en ik houden van elkaar en over het algemeen kunnen we het goed met elkaar vinden, maar we stonden tegenover elkaar als gevolg van een aantal gebeurtenissen. Ze is gynaecoloog en werkt in een ziekenhuis, en ze vertelde me onlangs over de ongelooflijke hoeveelheid bacteriën die aanwezig is waar ze werkt en dat zette me echt aan het denken”.

"Begrijp me niet verkeerd: ik ben trots op haar werk en ik vind het geweldig wat ze doet. Ik maak me gewoon zorgen om mijn veiligheid, dus ik vroeg haar of ze zich wilde wassen voor het slapen in ons tweepersoonsbed. Ze zei nee en beschuldigde me ervan onredelijk te zijn, gezien het feit dat ze elke dag alle voorzorgsmaatregelen neemt die vereist zijn”.

Na overleg met zijn vrouw sliep de man liever op de bank en wendde zich vervolgens tot het forum. Gebruikers dachten geen twee keer na en reageerden.

Advertisement
Flickr - Not the actual photo

Flickr - Not the actual photo

Sommigen kozen de kant van de echtgenoot: "Er is niets mis met een snelle douche nadat je thuis bent gekomen. En er is niets mis met afstand houden van iemand die dat niet wil: je was vrij om te vragen en zij was vrij om nee te zeggen... maar nu zij moet de gevolgen van haar weigering aanvaarden. Jij slaapt op de bank en zij alleen in bed”, zo schreef iemand.

"Ik heb meer dan 20 jaar als verpleegster gewerkt en ik kan je vertellen dat het eerste wat ik deed zodra ik thuiskwam een ​​douche nemen was. Ik droeg handschoenen en alle andere beschermende uitrusting, maar ziekenhuizen wemelen van de bacteriën!”, schreef een ander.

Er zijn echter ook mensen die de kant van de vrouw hebben gekozen: "ze is een arts, ze weet wat ze doet en de risico's die kunnen worden genomen, denk je echt dat ze je gezondheid in gevaar zou brengen?!" riep iemand uit; “als ze volledige bescherming draagt, waar ben je dan precies bang voor? Je zou je vrouw meer moeten vertrouwen”, reageerde een ander.

Uiteindelijk verzoende het paar zich gelukkig. Wie denk je dat er gelijk had?

Advertisement