Ze past haar oude jurk aan voor haar 5-jarige dochter: "ze zal hem dragen naar haar eerste dans met haar vader"

Janine image
door Janine

11 April 2023

Ze past haar oude jurk aan voor haar 5-jarige dochter: "ze zal hem dragen naar haar eerste dans met haar vader"
Advertisement

In de Verenigde Staten is het niet ongewoon om naar een schoolbal te gaan. Naar welke klas je ook gaat, er is altijd wel een geschikte gelegenheid om het afgelopen jaar te vieren, bijvoorbeeld met belangrijke thema's, zoals de relatie tussen ouders en kinderen. Daarom was Lexi Donelson, een 26-jarige thuisblijfmoeder uit Ponca City, Oklahoma, op zoek naar inspiratie voor de jurk van haar 5-jarige dochter Sterling: haar school had besloten om een ​​vader-dochter dans te organiseren en er was behoefte aan een passende jurk voor de gelegenheid, totdat ze een idee had dat heel creatief was en erg gewaardeerd werd door haar dochter.

via Yahoo News

Advertisement
Facebook - Lexi Donelson

Facebook - Lexi Donelson

Terwijl ze op zoek was naar ideeën, herinnerde Lexi zich dat ze haar oude baljurk nog had. De moeder droeg een prachtige turkooizen jurk voor het bal toen ze net 15 was met haar geliefde van het lyceum, Dewey, haar man en vader van haar kinderen: de twee trouwden in juli 2016 en - naast de kleine Sterling - hebben ze nog twee kinderen, Bear, zes, en SJ, twee.

Lexi hield van die jurk en droeg hem vaak voor de lol, en werd geprezen door haar dochter Sterling die het haar "Elsa-jurk" noemde, verwijzend naar de bekende Disney-prinses uit de tekenfilm "Frozen".

Advertisement

11 years ago, i wore this same dress, in this same spot, next to the same guy 💙 dad went above and beyond to make...

Pubblicato da Lexi Donelson su Sabato 4 febbraio 2023

"Ik was aan het winkelen voor een jurk voor Sterling, maar ik kon niets vinden wat ik absoluut geweldig vond. Ik zag er een die precies op mijn baljurk leek en ik dacht: 'Waarom verander ik de mijne niet?' Ik belde mijn moeder en we bedachten wat we moesten doen”, vertelde Lexi. Dus, met de hulp van haar moeder, Karena Logan, 48 jaar, een gepensioneerde accountant, lukte het hen om de jurk kleiner te maken voor de kleine Sterling voor het bal. "Het stond haar geweldig. Ze wilde het niet meer uitdoen. Ze vertelde me dat ze nu Elsa is. Ze straalde”, legde haar moeder uit.

Zowel Lexi als Dewey zijn onvermurwbaar over het belang van de "vader-dochter"-dans: "We erkennen allebei hoe belangrijk het is. Toen ik ze zag dansen en terugdacht aan ons eindejaarsbal, had ik nooit gedacht dat hij zo'n geweldige vader zou worden. Hij stond vroeg op om bloemen en een teddybeer voor Sterling te gaan kopen”. Lexi maakte foto's van haar man en dochter gekleed voor het schoolbal en werd emotioneel, denkend aan dat moment.

Het idee om haar dochter haar jurk te laten dragen was heel origineel en heel lief, vind je ook niet?

Advertisement