Vader gaat met zijn dochter mee op haar eerste date: “Hij deed het om mij te beschermen”

Janine image
door Janine

21 April 2023

Vader gaat met zijn dochter mee op haar eerste date: “Hij deed het om mij te beschermen”
Advertisement

Alle vaders ter wereld houden van hun dochters en zouden alles voor ze doen: als ze klein zijn, willen ze niet dat ze groot worden, en als ze tieners zijn, zouden ze de tijd willen terugdraaien. Maar het echte dilemma begint wanneer een dochter voor het eerst met een jongen uitgaat: hier beginnen de vaders zich af te vragen wat de juiste manier is om met deze nieuwe situatie om te gaan.

Welnu, een meisje heeft een van de meest controversiële reacties getoond die ooit kunnen plaatsvinden tussen een vader en een dochter, door foto's op sociale netwerken te delen waarop haar eerste afspraakje te zien is met een jongen die ze via een online dating-app heeft ontmoet.

via Actitudfem

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De jonge vrouw had nooit zo'n eerste date verwacht: verrassend genoeg besloot haar vader om haar te vergezellen op de plek die was uitgekozen voor de romantische ontmoeting, bezorgd om haar veiligheid. De man bleef op afstand achter de door de jonge vrouw gekozen tafel, bleef "incognito", maar klaar om in te grijpen als hij een gevaarlijke situatie opmerkte.

De jongen kwam opdagen voor de afspraak zonder de aanwezigheid van de ouder direct achter hem te beseffen. Na een paar minuten van zorgvuldige observatie besefte de vader dat hij een rustige en voldoende betrouwbare jongen was, dus verliet hij de club en liet zijn dochter de gelegenheid om hem te leren kennen met alle privacy die ze op dat moment nodig had.

Advertisement

De jonge vrouw verwelkomde het initiatief van haar vader met ironie, terwijl ze een selfie maakte terwijl ze op haar date wachtte, wijzend naar haar overbezorgde vader achter haar. Uiteindelijk handelde de man met discretie, en om deze reden prezen veel gebruikers zijn gedrag op sociale media: "Het is heel lief om te zien dat een vader zo zorgzaam en beschermend is voor zijn dochter, mijn oprechte complimenten aan deze supervader!", schreef een gebruiker.

Anderen bekritiseerden hem echter omdat hij een beetje te angstig was. "Zelfs als de jongen niets zou merken, zou ik me als dochter schamen. Het is een beetje een te angstig gedrag", merkte een jonge vrouw op.

Wat denk jij ervan?

Advertisement