Moeder wil haar 21 dagen oude dochter een neuscorrectie geven: “hij is te lelijk”

Janine image
door Janine

14 April 2023

Moeder wil haar 21 dagen oude dochter een neuscorrectie geven: “hij is te lelijk”
Advertisement

Als je ouder wordt, veranderen beslist alle perspectieven, het stel lijkt op de tweede plaats te staan ten gunste van het welzijn van de kinderen. Dit is misschien de juiste en meest volwassen houding om te hebben, maar soms wordt het problematisch. Een wezen in het centrum van je universum plaatsen betekent ook dat je te maken krijgt met situaties van echte conflicten hierover: sommige beslissingen, de belangrijkste, moeten worden genomen met instemming van beide partijen.

De hoofdpersoon van dit verhaal was geschokt door de manieren van zijn vrouw en de acties die ze van plan was te ondernemen.

via Reddit

Advertisement
Nicole C/Flickr - Not the actual photo

Nicole C/Flickr - Not the actual photo

Een man wendde zich tot de mensen van het web voor advies: "Mijn vrouw en ik hebben al een kind, een jongen, en ze is onlangs bevallen van onze dochter. Het probleem ligt in het feit dat de jongen het grootste deel van de kenmerken van haar, een mooie vrouw, heeft, terwijl onze dochter meer op mij lijkt..." zei de man op een bekend forum.

De jongen is dus esthetisch gezien heel knap: hij heeft een kleine en sierlijke mond, een goed geproportioneerde neus: kortom, "alles" ziet er goed uit. Het meisje daarentegen heeft een hele hoge haarlijn, dunne lippen en een iets grotere neus, net als haar vader.

Advertisement
Rick Kimpel/Wikimedia - Not the actual photo

Rick Kimpel/Wikimedia - Not the actual photo

Onze dochter is 21 dagen geleden geboren en in die tijd heeft mijn vrouw niets anders gedaan dan zich bijna altijd uiten over hoe teleurgesteld ze is over het uiterlijk van de baby.” Hij keek naar haar terwijl ze haar wiegde en hoorde haar zeggen: "wat zou ik willen dat je meer genen van mijn kant had: wij vrouwen in de familie zijn allemaal knap, bijna tijdloos, niet zoals die van je vader. Je broer heeft prachtige zachte en volle lippen en jij hebt van die 'potlood' lippen - oooh het zal heel moeilijk voor je te zijn om op te groeien als een meisje. Maar maak je geen zorgen, ik zal voor je zorgen. Ik zal je een neuscorrectie laten doen zodra je oud genoeg bent.”

De man had de eerste weken geduld met zijn vrouw, maar verloor toen zijn geduld en kreeg uiteindelijk ruzie met haar.

De meeste gebruikers waren het volledig met hem eens en adviseerden hem om de vrouw te kalmeren en, waar dat niet mogelijk was, haar voor hun eigen bestwil bij haar kinderen weg te halen. Wat vind jij?

Advertisement