Vrouw trouwt met twee mannen: "Dankzij hen voel ik me weer goed" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

13 April 2023

Vrouw trouwt met twee mannen: "Dankzij hen voel ik me weer goed" (+VIDEO)
Advertisement

Het huwelijksleven kan voor veel mensen beangstigend zijn. Het is begrijpelijk: alles en een groot deel van je tijd delen met één persoon gedurende je hele leven is ingewikkeld en niet voor iedereen geschikt. Waarschijnlijk wordt het in steeds modernere tijden een steeds minder populaire praktijk, gezien de neiging om te "veranderen" om meer ervaringen op te doen. Maar er zijn er ook die eraan hebben gedacht om zelfs verder te gaan dan de huwelijkse toewijding. Hoe?

Eenvoudig, met twee “huwelijken". Tegelijkertijd.

via Nypost

Advertisement

A paz que você tanto proucura esta no desapego que você tem medo e no baile que você não segue 👣💭

Pubblicato da Larissa Ingrid su Venerdì 20 dicembre 2019

Lary Ingrid is een 27-jarige Braziliaanse vrouw die ervoor heeft gekozen om te "experimenteren" met polyamorie. Ze is al 8 jaar samen met haar partner, Ítalo Silva, 25 jaar, en in onderling overleg hebben ze de beslissing genomen om hun relatie te "openen".

Er is een andere man gearriveerd en is het paar een trio geworden: de 18-jarige João Victor neemt deel aan hun leven alsof hij een tweede echtgenoot is.

Het idee kwam oorspronkelijk van Ítalo die het verlangen voelde om andere meisjes te ontmoeten: "als we naar een feestje gaan en we vinden iemand leuk, zou het leuk zijn om met deze persoon te kunnen kussen, nieuwe ervaringen op te doen zonder wat plezier op te geven”, zo had de jongeman voorgesteld. De zaken namen echter al snel een beslist andere wending.

Advertisement

Jesus é o Melhor Remédio 👐💉

Pubblicato da Larissa Ingrid su Martedì 2 gennaio 2018

Lary werd namelijk verliefd op João en stond erop dat de tiener in alle opzichten deel zou uitmaken van het "stel". Hun polyamoreuze romance kreeg vorm en de vrouw woonde uiteindelijk bij beide mannen met wie ze elk een kind kreeg!

"Nu voel ik me rustiger, ik ben veel minder gestrest: ik heb twee mannen die me helpen met het huishouden en me steunen met hun liefde”, verklaarde de Braziliaanse influencer.

João is een jeugdvriend van het meisje en is altijd gek op haar geweest, dus toen hij de gelegenheid kreeg om zijn geliefde te kussen, deed hij dat. Hij realiseerde zich echter al snel een enorm probleem.

ALCÂN News/Facebook

Lary's hart behoorde al toe aan haar man en ze maakte meteen duidelijk dat ze hem nooit zou verlaten om alleen met hem te zijn. Dus accepteerde de jongen, om bij zijn geliefde te zijn, het idee om de vrouw te "delen" met haar partner.

Dit ongebruikelijke drietal veroorzaakte nogal wat opschudding in Lary's familie die aanvankelijk haar keuze niet goedkeurde, maar toen ze hun dochter "herboren" zagen, moesten ze van gedachten veranderen.

Tussen de twee mannen, die allemaal samen met de Braziliaanse onder hetzelfde dak wonen, ontstaat vaak wrijving door jaloezie, maar desondanks krijgen ze nooit ruzie met elkaar: ze praten er gewoon over en lossen het op.

De vrouw gaf toe dat ze het niet erg zou vinden om een ​​derde man toe te voegen aan haar huidige relatie en voegde eraan toe dat ze nooit bereid zou zijn om nog een vrouw tussen hen te "integreren". Wat vind je van de levensfilosofie van deze 3 mensen?

Advertisement