Ze kan de sollicitatie niet voltooien omdat haar dochter een driftbui krijgt: de manager regelt het

Janine image
door Janine

14 April 2023

Ze kan de sollicitatie niet voltooien omdat haar dochter een driftbui krijgt: de manager regelt het
Advertisement

Het vinden van een baan is niet langer een eenvoudige praktijk. Natuurlijk hebben bepaalde historische periodes zeker invloed gehad op deze sector, die echter min of meer altijd in een crisis lijkt te verkeren. Maar mensen weten hoe ze zich moeten behelpen en laten zich niet snel ontmoedigen.

Deze vrouw is daar een voorbeeld van: hoewel ze zonder baan zat en met een klein meisje om voor te zorgen, ging ze op zoek naar een baan en nam ze het meisje mee. Wat er tijdens haar sollicitatie gebeurde, ontroerde het hele web.

via Linkedin

Advertisement
Mike Mozart/Flickr - Not the actual photo

Mike Mozart/Flickr - Not the actual photo

Luana Costa uit São Paulo, Brazilië, was op zoek naar werk, elke baan en op elk gebied zou goed zijn: ze had geld nodig voor haar gezin, om haar dochter te onderhouden. Ze was dus krampachtig op zoek naar een baan, zonder ooit haar neus op te halen voor "vuil werk".

Uiteindelijk leidde haar omzwervingen ertoe dat ze te maken kreeg met een enorm bedrijf in de fastfoodsector: McDonald's.

Een echte reus in de sector die talloze mensen tewerk stelt: deze multinational is aanwezig in praktisch elk deel van de planeet en zijn producten genieten wereldwijde faam. Naast broodjes en patat weet deze “kracht” nog veel meer te bieden.

Advertisement
Luana Costa/Linkedin

Luana Costa/Linkedin

Mogelijkheid, menselijkheid en meritocratie. Misschien stellen velen zich voor dat zijn werknemers veel kleine robots zijn die ongelukkig zijn met hun leven, maar dat is niet het geval. Luana mocht het aan den lijve ondervinden: "terwijl de moeder het formulier voor een vacature invult, houdt de bedrijfsleider haar dochter in haar armen, dit heet empathie. Complimenten aan de medewerker van McDonald's voor dit mooie gebaar”, schreef de vrouw op haar Linkedin-profiel en voegde ook de foto van de episode toe.

Luana was natuurlijk geïnteresseerd in de baan waarvan ze wist dat die daar was en dus begon ze de juiste formulieren in te vullen om een ​​sollicitatiegesprek en misschien de baan te krijgen. Haar kleine meid gaf haar echter geen moment rust door haar constant te "storen" en haar af te leiden van die zeer belangrijke praktijk. Op dat moment bood de manager zelf aan om voor haar baby te zorgen en hield haar uiteindelijk vast om haar te kalmeren.

Een gebaar dat zowel door de moeder als door alle gebruikers werd gewaardeerd die onder de post hebben gereageerd en vriendelijke woorden hebben besteed aan dat ontroerende verhaal. Wat vind jij ervan?

Advertisement