30-jarige vrouw doet een oproep: “Help me de vader van mijn zoon op te sporen”

Janine image
door Janine

16 April 2023

30-jarige vrouw doet een oproep: “Help me de vader van mijn zoon op te sporen”
Advertisement

Op vakantie gaan is ongetwijfeld een manier om wat plezier en ontspanning te krijgen. Sommige mensen vertrekken om nieuwe plaatsen en tradities te ontdekken, maar anderen kiezen er gewoon voor om zich op een andere manier te amuseren: disco's bezoeken, alcohol drinken en mensen ontmoeten. Ieder zijn eigen ding.

De hoofdpersoon van dit verhaal is een 30-jarige vrouw die liever reisde met de bedoeling om te feesten. Alleen liep het allemaal heel anders dan verwacht.

via Thesun

Advertisement

Sarah-Jayne Snow wilde de stekker uit het stopcontact halen, het verstand op nul en feesten. Ze was met haar zus vertrokken, met bestemming Tenerife, om te genieten van een exotisch decor en een paar cocktails te drinken. Haar ideeën realiseerden zich al snel en de 30-jarige dronk meer dan een paar cocktails. Het feit is dat ze om 5 uur 's ochtends  voor een uitgaansgelegenheid stond en hier de ontmoeting had die haar leven veranderde.

Een 19-jarige jongen, vermoedelijk uit Glasgow, Schotland, benaderde haar en knoopte een gesprek met haar aan. Ook hij was behoorlijk aangeschoten en daarom stelden de twee zich zonder al te veel gêne voor. Die toevallige ontmoeting liep uit op iets meer en de twee jonge mensen brachten samen de nacht door, althans wat er van over was; uiteindelijk gingen ze uit elkaar met hetzelfde gemak waarmee ze elkaar ontmoetten.

Het probleem ontstond een paar weken na die extravagante reis.

Advertisement

Sarah realiseerde zich dat ze zwanger was geworden en weet zeker dat de vader van haar kind die jonge onbekende is die ze op vakantie heeft ontmoet! Eerlijk gezegd is de vrouw best blij met het idee om moeder te worden en ze heeft er dan ook sereen voor gekozen om de baby te houden.

Ze wil echter absoluut weer contact met de vader, niet omdat ze zich zorgen maakt over het alleen opvoeden van een kind of omdat ze denkt de economische kosten niet te kunnen dragen, ze wil gewoon haar kind kunnen vertellen wie zijn vader is. Dus deed de vrouw en toekomstige moeder een oproep op sociale media in de hoop dat de video die ze publiceerde die Schotse jongen kan bereiken: "Ik kan alleen voor mijn zoon zorgen, maar ik wil niet dat hij weet niet wie zijn vader is. Het enige wat ik wil is dat de vader en zijn familie het weten, dus als ze betrokken willen zijn, kan dat”.

Ze voegde er ook aan toe dat ze hoopt dat haar oproep zal helpen bij het vinden van de aanstaande vader, aangezien ze niet wil dat haar zoon "de liefde van beide kanten verliest". Wij wensen haar veel succes bij haar zoektocht. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement