Hij komt thuis van het boodschappen doen en vindt tussen de gekochte producten een enorme giftige spin

Janine image
door Janine

17 April 2023

Hij komt thuis van het boodschappen doen en vindt tussen de gekochte producten een enorme giftige spin
Advertisement

De dagelijkse routine heeft zijn goede en slechte kanten: het kan zowel geruststellend als saai zijn. Laten we eerlijk zijn, hoeveel zijn er bijvoorbeeld enthousiast als ze boodschappen gaan doen? Toch kan het ook worden beschouwd als een ontspannende bezigheid in de routinematige en zorgvuldige keuze van producten. Zeker als we ons in de gangpaden van een supermarkt bevinden, bij een specifiek “schap” of in de rij bij de kassa om te betalen, hoeven we zeker niet bang te zijn. Buiten dat van de betaling natuurlijk.

De hoofdpersoon van dit verhaal was onder de indruk, op een negatieve manier, na terugkeer van zijn vertrouwde supermarkt en beleefde momenten van pure angst.

via Nypost

 NY State IPM Program at Cornell University/Flickr - Not the actual photo

NY State IPM Program at Cornell University/Flickr - Not the actual photo

Craig Harrison, 35 jaar, was net terug van Tesco, een Britse supermarkt, en was van plan zijn nieuw gekochte producten in zijn voorraadkast te ordenen. Een proces dat hij al duizenden keren had gedaan en waarbij de man niet echt aandacht aan schonk..

Maar op een gegeven moment merkte hij iets abnormaals. Een vluchtige beweging, een licht geritsel van wrijvend plastic. Niets bijzonders, dacht hij, misschien een product dat was omgevallen. Maar dat was niet zo.

In zijn ooghoeken had hij een nieuwe verdachte beweging gezien en deze keer, abrupt omdraaiend, had hij het meteen opgemerkt: een plastic zak “liep” weg, schijnbaar vanzelf bewegend. Craig was enigszins perplex en was naderbij gekomen om het te onderzoeken en wat hij had gezien had hem doen beven van angst.

Advertisement
Anna Tarazevich/Pexels - Not the actual photo

Anna Tarazevich/Pexels - Not the actual photo

Uit de zak, die met voorverpakte bananen, zag hij een enorme harige spin glippen! Het wezen was zo groot als de hand van de man en droeg "een zak" met de eieren van zijn jongen tussen zijn poten. "Het was de grootste schrik van mijn leven." verklaarde de jonge man.

De spin was niet alleen veel groter dan gemiddeld, maar ook erg giftig: het was een exemplaar van een jachtspin, een van de gevaarlijkste spinachtigen ter wereld! Maar Craig moest wel in actie komen en op de een of andere manier deed hij dat ook: hij was erin geslaagd de gevaarlijke spinachtige te vangen en in een goed afgesloten plastic bakje te stoppen.

De man was daarna naar de winkel gegaan waar hij die bananen had gekocht met de bedoeling wat meer dan excuses te krijgen.

A shopper from Windsor, UK, got the shock of his life when he discovered a giant huntsman spider hiding in his bunch of...

Pubblicato da MSN Australia su Giovedì 13 aprile 2023

Na het "ontvangen" van de spin, bevestigde de supermarkt dat de zak bananen uit de Dominicaanse Republiek kwam, meer dan 6.000 kilometer van Windsor, de stad in Engeland waar Harrison woont. Hij weet niets wat er met het wezen is gebeurd en hem is een “schadevergoeding” van ongeveer 113 euro aangeboden voor de ongelukkige gebeurtenis, maar hij twijfelt nog of hij dat geld wel of niet zal accepteren.

Voor hem is het punt een ander: "Ik moedig anderen aan om goed op te letten wanneer ze voorverpakte producten kopen, met name fruit. Het is onaanvaardbaar dat soortgelijke 'beesten' op deze manier onze huizen binnendringen. Ik zal voortaan al mijn voorverpakte fruit controleren, of indien mogelijk los kopen", zei Harrison.

Zijn ervaring grenst aan het surrealistische. Wat zou jij in een vergelijkbare situatie hebben gedaan?

Advertisement