Ze ontdekt dat haar man een minnares heeft: nu hebben ze alle drie een relatie met elkaar

Janine image
door Janine

08 Mei 2023

Ze ontdekt dat haar man een minnares heeft: nu hebben ze alle drie een relatie met elkaar
Advertisement

Er zijn thema's die helaas altijd actueel zijn en daaronder is ongetwijfeld die van verraad: het is bekend dat daden van ontrouw al sinds mensenheugenis bestaan, niet alle mensen natuurlijk, maar historisch gezien is er nooit een periode geweest die totaal vrij was van deze "zonde". Bij slechts één persoon zijn en voor een lange tijd is misschien niet gemakkelijk en vooral in ieders aard, maar dit rechtvaardigt niet degenen die anderen bedriegen.

De vrouw van het verhaal van vandaag was het slachtoffer van ontrouw van de kant van haar man en... besloot zijn minnaar deel te laten nemen aan hun relatie door het gezin effectief uit te breiden.

via Thenews

Gabriel Koplak/Instagram

Gabriel Koplak/Instagram

Het concept van dualiteit, opgevat als een paar, als een strikt monogame relatie, is niet langer een hoeksteen van onze samenleving. In feite overwegen veel landen en vooral jonge en steeds modernere generaties polyamorie: een relatie die niet gebonden is aan de vereniging van “slechts” twee individuen. Het is zeker het pad dat Andy, Gabriëls "officiële" partner, besloot te nemen.

"Ontrouw is altijd 'in de mode' geweest, maar in plaats daarvan zouden we die eerlijkere relaties zonder leugens moeten moderniseren en polyamorie heeft het voordeel dat dit alles wordt aangemoedigd", vertelde zijn vrouw.

Het 'oorspronkelijke' paar was ongeveer 7 jaar getrouwd voordat een tweede vrouw arriveerde en de kaarten op tafel legde. Velen hebben kritiek geuit op de keuze van deze uitgebreide familie, maar elk van de 3 hoofdrolspelers heeft zijn redenen kunnen geven.

Advertisement
Gabriel Koplak/Instagram

Gabriel Koplak/Instagram

"Ik ben gelukkigj omdat ik nergens meer spijt van heb", verklaart de man in een video.

"Ik ben gelukkig omdat ik me niet meer hoef af te vragen waar mijn man is en wat hij doet", zegt de vrouw van de man in hetzelfde filmpje.

"Ik ben gelukkig omdat ik me voor niets of niemand meer hoef te verbergen en nu deel uitmaak van een gezin", bekent de ex-minnares in hetzelfde filmpje.

Uiteindelijk zijn er ongetwijfeld mensen die de niet erg "traditionalistische" keuze van dit trio niet goedkeuren, maar feit blijft dat ze meer dan sereen lijken en dat verklaren te zijn: is dit niet wat telt?

Advertisement