Ze ontdekt dat ze zwanger is van een tweeling nadat ze gescheiden is van haar partner

Janine image
door Janine

11 April 2023

Ze ontdekt dat ze zwanger is van een tweeling nadat ze gescheiden is van haar partner
Advertisement

In de liefde win je en verlies je. Sentimentele relaties zijn zeer gecompliceerd en er is niet veel voor nodig om de balans te veranderen: het is niet verwonderlijk dat steeds meer paren met echte crises worden geconfronteerd. Tegenwoordig gaan mensen vaker dan vroeger uit elkaar. Vroeger probeerden we “de dingen te laten werken" door te proberen het te “herstellen" wat niet werkte, maar nu is het veel gebruikelijker om van partner te veranderen bij het zien van de eerste hindernis die moet worden overwonnen.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal bevindt zich in een van de meest onaangename situaties die zich in een relatie kunnen voordoen.

via Dailyrecord

Advertisement
Daniela Mazzarino/Flickr - Not the actual photo

Daniela Mazzarino/Flickr - Not the actual photo

De jonge vrouw ontdekte namelijk dat ze zwanger was kort nadat ze de relatie met haar vriend had afgesloten. De twee waren ongeveer 3 maanden samen, maar het ging niet goed tussen hen en hadden ervoor gekozen om hun eigen weg te gaan. In het licht van dat nieuws moest ze echter contact opnemen met haar ex-vriend om hem te laten weten dat hij vader zou worden.

De vrouw was in verwachting van een tweeling en dat nieuws had de man die zo graag kinderen wilde letterlijk in vervoering gebracht. Helaas waren de omstandigheden gecompliceerd: hij was weer samen met zijn ex-vriendin, Kim, en er was niet de minste mogelijkheid dat de toekomstige ouders het weer samen zouden kunnen proberen.

Maar dit leek voor hen beiden prima: ze waren bereid hun verantwoordelijkheden op zich te nemen, ook al waren ze niet meer samen. Maar de vrouw had nooit gedacht dat ze op het punt stond een echte nachtmerrie te beleven.

Advertisement
Damo bella/Flickr - Not the actual photo

Damo bella/Flickr - Not the actual photo

Kim, de huidige vriendin van de man, kon geen kinderen krijgen omdat ze praktisch onvruchtbaar was en zag haar kans toen ze hoorde van de zwangerschap van de vrouw. Ze begon zich steeds nadrukkelijker te bemoeien met de ouderlijke aangelegenheden van het voormalige stel: ze eiste aanwezig te zijn bij de echografieën, om de vrouw te vertellen wat en wanneer ze moest eten, ze zei dat hij een jongen en een meisje “wilde” en dat zij ook moeder van de kinderen zou moeten zijn.

De jonge vrouw had genoeg van Kims opdringerigheid en probeerde zoveel mogelijk bij haar uit de buurt te blijven. Het hoogtepunt van de spanning kwam toen Kim een ​​evenement organiseerde om het geslacht van de tweeling te vieren en zich niet verwaardigde de zwangere vrouw uit te nodigen. Uiteindelijk botsten de twee vrouwen, en het was onvermijdelijk dat dit zou gebeuren: de aanstaande moeder wilde dat Kim begreep dat de kinderen die ze op het punt stond te krijgen van haar waren en dat ze hierover niets te zeggen had!

De vrouw vertelde in een lange post op een sociaal netwerk over de verschrikkelijke ervaring die ze meemaakte: veel gebruikers antwoordden dat ze snel contact moest opnemen met een advocaat en indien nodig zelfs met de politie. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement