Ze laat haar dochter achter bij een vriend: ze controleert de camera's bij haar terugkeer en raakt geëmotioneerd (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Ze laat haar dochter achter bij een vriend: ze controleert de camera's bij haar terugkeer en raakt geëmotioneerd (+ VIDEO)
Advertisement

Kinderen zijn, zoals normaal is, een "stukje hart", ons kostbaarste bezit en we zouden alles voor ze willen doen. Het komt echter voor dat er kleine offers moeten worden gebracht, ook als het over hen gaat: als je bepaalde behoeften hebt, bijvoorbeeld werkgerelateerd, kan het gebeuren dat je er een paar uur niet voor kunt zorgen. Dan komen familieleden, vrienden of een babysitter ons "redden".

De protagonist van dit verhaal werd gedwongen haar kind toe te vertrouwen aan een dierbare vriend, maar ze had nooit verwacht dat ze bij haar terugkeer getuige zou zijn van zo'n scène.

via Flipboard

Advertisement

Nayara Venturyne is een moeder die meer van haar dochter Nicoly houdt dan wat ook en een diepe en hechte band met haar heeft.

Op een dag werd de vrouw opgeroepen voor een noodgeval op het werk en daardoor bevond ze zich in moeilijkheden, te weten dat ze haar dochter alleen thuis moest laten. Natuurlijk wilde ze nooit dat dit zou gebeuren en dus ging ze op zoek naar een betrouwbaar persoon die tijdens haar afwezigheid voor haar kind kon zorgen.

Omdat ze niet op een oppas kon rekenen, besloot ze een familievriend te bellen: Johnny Zurch. Maar hoe zou de man met een levendig wezen van een paar jaar en met onuitputtelijke energie zijn omgegaan?

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

De man was ook geen onbekende voor het kleine meisje, dat hem werkelijk zag en behandelde als een oom. Maar dit heeft Nayara's zorgen niet helemaal weggenomen, die toch bezorgd bleef om haar kleine meid.

Eenmaal thuis trof ze Johnny en Nicoly in perfecte harmonie en gezond en wel aan. Ze slaakte vervolgens een diepe zucht van verlichting.

Er was echter nog iets nieuws, een verrassing, klaar om de moeder letterlijk sprakeloos achter te laten: haar vriend had haar in feite dringend verzocht de beveiligingscamera's te controleren om precies te laten zien hoe die dag van de twee was verlopen. Nayara begon zich opnieuw zorgen te maken.

Uiteindelijk besloot ze met bonzend hart de beelden te bekijken van de camera's in haar appartement, die ze had gekozen om te installeren ter bescherming van haar geliefde dochter. Aarzelend en angstig startte ze de video.

Ze was stomverbaasd toen ze zag wat er gebeurde: Johnny, dat was duidelijk te zien, had Nicoly in zijn armen genomen en... begon met haar te dansen! Een ritmische dans met walspasjes waarbij beide dansers tussen gelach en pirouettes te zien waren.

Nayara kon niet anders dan ontroerd raken door dat tedere spektakel en was haar vriendin enorm dankbaar dat ze haar kleine meisje als een prinses behandelde en daarvoor kan ze hem niet genoeg bedanken.

Een leuk en lief verhaal dat ons eraan herinnert hoe we een echte vriend altijd kunnen vertrouwen.

Advertisement