De bruid kiest voor harde manieren: ze klaagt iedereen aan die zonder kennisgeving niet komt opdagen op de bruiloft

Janine image
door Janine

03 Juni 2023

De bruid kiest voor harde manieren: ze klaagt iedereen aan die zonder kennisgeving niet komt opdagen op de bruiloft
Advertisement

Trouwen is geweldig en er zijn geen juiste woorden om de schoonheid en emoties te beschrijven die tijdens de voorbereidingen en vooral op die dag worden gevoeld. De twee verliefden tellen de minuten en seconden die hen scheiden van de grote dag en willen graag dat alles perfect is. Juist om deze reden is de organisatorische fase lang en zelfs stressvol, maar na zoveel werk is een gelukkig gevoel en het hebben van dierbaren aan je zijde het belangrijkste waarop je kunt hopen.

Wat zeker is, is dat, zoals iedereen die die gebeurtenis heeft meegemaakt, heel goed weet, de uitgaven voor een dergelijke verbintenis niet gering zijn en dat men voorzichtig moet zijn en alles onder controle moet houden om geen onverwachte of buitensporige financiële uitgaven te hebben. Daarom heeft de protagonist van dit verhaal besloten om dit te voorkomen. Wij leggen uit hoe.

via Today

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

In een bericht dat op Reddit verscheen, vertelde een aanstaande bruid over een beslissing die ze had genomen met betrekking tot haar trouwdag. Het organiseren van zo'n evenement vergt veel inspanning, inzet en ook geld, daarom heeft de vrouw besloten een trucje in de praktijk te brengen om "verspilling" te voorkomen.

We zijn ons er terdege van bewust dat zodra de locatie voor de ceremonie en vervolgens die voor de versnaperingen is gekozen, het nodig zal zijn om de definitieve toezeggingen van de gasten te hebben om het aantal deelnemers aan de structuren door te geven. Vanzelfsprekend komt elk van deze laatsten overeen met een te betalen vergoeding, daarom is het altijd goed om er zeker van te zijn dat iedereen komt opdagen om te voorkomen dat je onnodig geld uitgeeft.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Om deze situatie te voorkomen, deelde onze hoofdpersoon haar idee op een online forum. "Ik heb besloten dat ik een beslist origineel bericht zal schrijven bij de uitnodigingen - vertelde ze - als de genodigden hun aanwezigheid bevestigen maar vervolgens niet komen, zal ik ze aanklagen om een ​​vergoeding te krijgen die overeenkomt met de kosten die ik heb gemaakt voor de maaltijd die ze niet hebben genuttigd. Zo niet, dan hoeft er niets betaald te worden".

Een beslissing die gebruikers deed glimlachen, maar ook aan het denken zette. En hoewel er mensen waren die het geen slecht idee vonden, waren er ook velen die het overdreven vonden. Het onverwachte ligt immers altijd om de hoek en het is niet gezegd dat niet iedereen woord kan houden.

Maar is het juist dat ze betalen voor hun afwezigheid? Wat denk jij ervan?

Advertisement