Op 23-jarige leeftijd, heeft ze al 11 kinderen en heeft haar doel nog niet bereikt

Janine image
door Janine

01 Juni 2023

Op 23-jarige leeftijd, heeft ze al 11 kinderen en heeft haar doel nog niet bereikt
Advertisement

Het hebben van veel kinderen is een geschenk van onschatbare waarde, maar tegelijkertijd ook een zeer veeleisende uitdaging: veel kinderen om je heen hebben maakt het gezin tot een omgeving vol vreugde, maar het vereist verantwoordelijkheid, toewijding en opoffering. Toch is het de moeite waard, aangezien de harten van ouders altijd gevuld zijn met trots als ze hun kleintjes zien glimlachen, knuffelen en elkaar helpen.

Het verhaal dat we je gaan vertellen is een perfect voorbeeld van een "grote familie", zij het een nogal ongebruikelijke. Maar laten we bij het begin beginnen.

via LadBible

Advertisement

Christina Ozturk, een 23-jarige Russische vrouw, woont in Batumi, in Georgië met haar man Galip Ozturk, een rijke eigenaar van een hotelketen. Het koppel is bekend op Instagram en zegt een groot gezin te hebben met 11 kinderen. Tot nu toe heeft het paar 10 kinderen gekregen door gebruik te maken van draagmoeders en slechts één werd op natuurlijke wijze verwekt door Christina.

Het echtpaar zei dat het gezin van deze situatie geniet en dat ze het zo leuk vinden om kinderen te krijgen dat ze zelfs de 100 zouden kunnen halen. Ondanks het overdreven aantal heeft het echtpaar duidelijk gemaakt dat ze zullen blijven proberen om nog veel meer kinderen te krijgen zonder noodzakelijkerwijs het recordaantal te halen, omdat ze geloven dat alles zijn tijd heeft.

Advertisement

De moeder onthulde dat elk kind dat via draagmoederschap werd verkregen €8.000 kostte. Het paar legde uit dat de kliniek verantwoordelijk is voor het selecteren van de draagmoeders en het managen van het hele proces, waardoor vermeden wordt dat de echtgenoten direct contact hebben met de moeders om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

Christina en Galip ontmoetten elkaar toen de jonge vrouw op vakantie was in Batumi, waar ze besloten zich te vestigen. Galip deelde zijn liefde voor zijn vrouw en beschreef haar als iemand met altijd een glimlach op haar gezicht, maar tegelijkertijd verlegen en mysterieus. Hij beschouwt haar als het soort vrouw dat hij altijd al heeft gewild: "Ze is een ruwe diamant waarin ik een puur en vriendelijk hart herkende", merkte hij op. De ideale persoon om de enorme familie van zijn dromen mee te beginnen.

Wat vind je van de keuze van dit stel?

Advertisement