Ze ontdekken dat ze samen zijn met dezelfde man en werken samen om de perfecte wraak te nemen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

30 Mei 2023

Ze ontdekken dat ze samen zijn met dezelfde man en werken samen om de perfecte wraak te nemen (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn projecten waar we al onze energie aan wijden, waarin we hoop en vertrouwen stellen. De toekomst is onzeker en dat is niets nieuws, maar soms hechten we ons aan de weinige zekerheden die deel uitmaken van ons leven, zoals een partner bijvoorbeeld: de persoon met wie we alles delen en met wie we hopen zo veel mogelijk tijd in vrede door te brengen. Maar dromen komen niet altijd uit.

Wanneer de paden van twee individuen die heel close waren zich scheiden, is dat altijd pijnlijk, maar wanneer de oorzaak van de scheiding bedrog is, doet het veel meer pijn... maar je moet altijd "weer overeind” komen en zo nu en dan krijg je de kans om "wraak" te nemen.

via Successlifelounge

Advertisement
Faith Amelia/Facebook

Faith Amelia/Facebook

Dit is precies het geval van Faith Bistline, die toen 29 was en zichzelf als gelukkig beschouwde. Haar relatie duurde ongeveer 18 maanden en ze was er erg enthousiast over: ze was van plan om met haar vriend op vakantie te gaan en niet zomaar een vakantie.

Het stel had met die reis in gedachten om Faith's 30ste verjaardag te vieren en ze hadden alles al geboekt en betaald, met als bestemming Costa Rica.

Toen kreeg ze op Facebook een privé-bericht van een gebruiker die ze niet kende: "Is dit je vriend?", vroeg een persoon die ze nog nooit had gezien of van had gehoord onder een foto die Faith net had gepost.

Advertisement
Faith Amelia/Facebook

Faith Amelia/Facebook

Perplex antwoordde de bijna 30-jarige ja op de onbekende persoon, een jong meisje, en vroeg haar vervolgens wie ze was en waarom ze zo'n vraag stelde.

“Het is ook mijn vriend”, kreeg Faith te horen. Ze kon zo'n verklaring niet geloven: het was allemaal zo belachelijk en zinloos. Maar ze vroeg zich onwillekeurig af of er diep vanbinnen geen kern van waarheid achter de woorden van dat meisje zat. Dus ging ze die ongebruikelijke kwestie onderzoeken en al snel antwoordde Emily Ortiz opnieuw en liet haar berichten en foto's zien die betrekking hadden op haar toenmalige vriend en hem portretteerden.

Het enige dat overbleef was dat ze een antwoord wilde door haar partner ermee te confronteren. En dat is precies wat ze deed.

Pubblicato da Faith Amelia su Mercoledì 21 settembre 2022

Maar de man beantwoordde lange tijd haar berichten en telefoontjes niet: indirect kreeg Faith het antwoord waar ze naar op zoek was. Uiteindelijk liet hij van zich horen en moest hij, na lang aandringen, zijn verraad, of beter gezegd, zijn dubbelleven, bekennen. Emily probeerde persoonlijk met de dubbelspeler te praten, maar dat lukte niet, zelfs niet toen ze bij hem thuis verscheen.

Beide meisjes verlieten de oneerlijke man en hoewel ze radeloos waren van pijn en woede, besloten ze dat het niet de moeite waard was om ook maar één traan te laten om zo'n gemeen persoon. Faith kreeg zelfs een gek idee: ze vroeg Emily of ze misschien bereid was haar te vergezellen op haar reeds geplande en betaalde reis en... ze accepteerde!

De twee vrouwen vertrokken samen en vonden het fijn om elkaar te steunen om wat hen was overkomen door onvergetelijke momenten te delen. Op de laatste dag van die merkwaardige vakantie verraste Emily Faith met een verjaardagstaart en zong happy birthday!

Een verhaal dat soms bitter klinkt, dat ons er echter aan herinnert om altijd solidair te zijn met anderen en dat wraak "een gerecht is dat koud moet worden geserveerd", misschien vergezeld van een lekkere chocoladetaart.

Advertisement