Deze vrouw heeft haar ouders aangeklaagd dat ze haar op de wereld hebben gezet

Janine image
door Janine

29 Mei 2023

Deze vrouw heeft haar ouders aangeklaagd dat ze haar op de wereld hebben gezet
Advertisement

De beslissing om een ​​kind ter wereld te brengen is exclusief voorbehouden aan koppels en niemand mag het recht op zich nemen om zijn mening te geven over zo'n delicaat onderwerp. Toch zijn er ouders, familieleden en zelfs vrienden die zich niet in kunnen houden en zich vaak overgeven aan overwegingen met betrekking tot dit onderwerp. Hoe vaak is het in feite niet voorgekomen dat na een jarenlange relatie of na een huwelijk aan twee mensen wordt gevraagd “wanneer ga je aan kinderen denken” of iets dergelijks? Dit neemt niet weg dat alleen de direct betrokkenen deze beslissing kunnen maken, ook al zijn er sommigen die dat niet denken.

De vrouw in het middelpunt van dit verhaal voerde aan dat er iemand is met wie toekomstige ouders de kwestie zouden moeten bespreken. Laten we eens kijken wie het is.

via New York Post

Advertisement
wp paarz/Flickr - Not the actual photo

wp paarz/Flickr - Not the actual photo

In een video die op de sociale kanalen van Kass Theaz werd gepost, gaven een jonge vrouw en moeder een bekentenis af die gebruikers letterlijk schokte. Onze protagonist beweerde haar ouders te hebben aangeklaagd omdat ze haar niet om een ​​mening hadden gevraagd over haar komst op de wereld. De vrouw gaf toe dat ze ervan overtuigd is dat kinderen niet zonder hun toestemming ter wereld kunnen worden gebracht en dat haar vader en moeder hiervoor "een hoge prijs" zouden moeten betalen.

"Ze hebben voor mijn geboorte op geen enkele manier geprobeerd contact met me op te nemen om te zien of ik hier echt wilde zijn, en daarom heb ik ze aangeklaagd - vertelde ze - Ze beslisten alles voor me, zonder zich zorgen te maken over wat ik zelf dacht. Ik was me er niet van bewust dat ik op een dag volwassen zou worden, dat ik offers zou moeten brengen en een baan zou moeten zoeken om in mijn levensonderhoud te voorzien en dat destabiliseerde me".

Beweringen die veel gebruikers stomverbaasd hebben achtergelaten. Ze konden niet begrijpen hoe de vrouw dit allemaal kon zeggen, noch hoe haar ouders contact met haar hadden kunnen opnemen voordat ze zelfs maar geboren was. Na miljoenen views en evenveel reacties kwam echter de waarheid aan het licht.

Advertisement
Kass Theaz/Instagram

Kass Theaz/Instagram

Kass heeft een satirisch profiel en heeft bekend dat ze het af en toe leuk vindt om mensen te "provoceren" om hun reacties te bestuderen. "Ik was er zeker van dat mijn grap duidelijk was - zei ze - en ik vind het leuk dat mensen het niet hebben begrepen. Ze maken zich druk over alles, proberen het te begrijpen, te vergelijken en doen onderzoek voordat ze hun zegje doen". Een proces dat ze erg leuk vindt en een bijna komisch mechanisme op gang brengt.

"Het begon allemaal toen ik het over mijn kinderen had - zei Kass - wetende dat ik ze had, noemden veel van de mensen die over de kwestie tegen mijn ouders hadden gelezen me inconsequent omdat ik ze zelf ter wereld had gebracht, maar ik specificeerde dat de mijne zijn geadopteerd en ik daarom niet verantwoordelijk ben voor de keuzes van de biologische ouders". Ook dit antwoord voedde haar grap alleen maar nog meer en verrijkte de discussie van mensen erover.

Er waren veel berichten van gebruikers, van wie een aantal onmiddellijk de komische kant van het verhaal begreep en even ironisch reageerde: "Ik ben zwanger en mijn baby vertelde me dat hij erg blij is met de beslissing die we hebben genomen".

Wat was in plaats daarvan jouw eerste reactie?

Advertisement