Deze moeder “hing” haar zoon aan de barkruk en veroorzaakte een golf van kritiek

Janine image
door Janine

31 Mei 2023

Deze moeder “hing” haar zoon aan de barkruk en veroorzaakte een golf van kritiek
Advertisement

Het opvoeden van een kind is niet gemakkelijk, we weten het goed, zoals we ook weten dat het leven van ouders nooit meer hetzelfde zal zijn als het gezin eenmaal is uitgebreid. De geneugten nemen ongetwijfeld toe, maar ze gaan hand in hand met de verantwoordelijkheden, de behoeften van de kleintjes en het gebrek aan tijd voor moeders en vaders om aan zichzelf te wijden. Dit is de reden waarom soms de behoefte kan ontstaan ​​om een ​​paar momenten van ontspanning te nemen, ook als je je kind bij je hebt.

Dit is precies wat de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen deed. Een moeder die een praatje met vrienden maakte en aan de bar ging zitten, maar iets deed wat haar veel kritiek opleverde.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Op een foto die viraal is gegaan, is te zien hoe de vrouw in gezelschap gezellig kletst onder het genot van een drankje. Een heel normaal iets dat velen van ons doen en wat meestal niet zoveel interesse trekt. Wat in dit specifieke geval de aandacht trok, was iets dat aan de rugleuning van de kruk van de vrouw was “opgehangen”: haar zoon.

In een draagzak geplaatst, werd de baby van een paar maanden oud vastgehaakt aan de rugleuning alsof het een jas of een rugzak was. Wat niet op prijs werd gesteld door webgebruikers. De discussie die naar aanleiding van de foto ontstond was enorm, met veel mensen die tegen deze moeder tekeer gingen.

"Ze hadden daar gewoon kunnen zitten met de baby op schoot of in een kinderstoel, zoals iedereen doet", merkte een gebruiker op, terwijl een ander zei: "Die foto zegt duidelijk dat ze niet om hun kind geven en dat het een accessoire zoals vele anderen is”. "Ik hang mijn tas niet eens zo, laat staan ​​een baby"; "Wat een vreselijk spektakel van het ouderschap." En nog veel meer andere opmerkingen die alle teleurstelling van mensen jegens deze moeder onthullen.

Advertisement
Ravenaai Wilkes/Reddit

Ravenaai Wilkes/Reddit

Toch was er iemand die de zaak "goed" opvatte en zelfs lachte om de originaliteit van het bij zich houden van hun kind. "Ik begrijp de reden voor al deze negativiteit niet - merkte iemand op - Als het kind slaapt en alles goed gaat, waar is dan het probleem om hem op de rugleuning van de stoel achter te laten".

Een zeker ongebruikelijke situatie die gemengde gevoelens heeft opgeroepen. Is deze vrouw naar jouw mening volkomen verwerpelijk, of was het een gebaar dat, voorbij de aanvankelijke verbazing, kan worden begrepen?

Advertisement