7-jarige jongen heeft een ongeneeslijke ziekte: ze organiseren een ​​feest voor hem waarop iedereen verkleed zal zijn als superhelden

Janine image
door Janine

09 Juni 2023

7-jarige jongen heeft een ongeneeslijke ziekte: ze organiseren een ​​feest voor hem waarop iedereen verkleed zal zijn als superhelden
Advertisement

Het leven is het mooiste wat ons allemaal kan worden gegeven en we zullen nooit dankbaar genoeg zijn voor dit immense geschenk. We doen allemaal ons uiterste best om het dag na dag te verbeteren, het ten volle te leven en te doen wat we het leukst vinden. Maar het bestaan ​​bestaat niet alleen uit mooie dingen en helaas hebben we vaak te maken met echte tragedies.

Dat gebeurde met de familie in het middelpunt van dit verhaal, die het zeer droevige nieuws hoorde van de ernstige ziekte die hun 7-jarige zoon trof. We leggen het je wat beter uit.

via Fanpage

Advertisement

Bimbi mascherati e non, piccoli e grandi. Tutti quelli che vogliono fare un regalo a Manuele (nome di fantasia) sono...

Pubblicato da Noi Poliziotti per sempre su Mercoledì 31 maggio 2023

Manuele is een 7-jarige Italiaanse jongen die, vergezeld van zijn ouders naar de spoedeisende hulp voor ademhalingsproblemen, een tragische ontdekking deed. De moeizame ademhaling en zeer hoge koorts zorgden ervoor dat de ouders van deze jongen bezorgd waren: de twee vermoedden dat het kind mogelijk Covid had opgelopen en brachten hem met spoed naar het ziekenhuis voor tests. Na de nodige onderzoeken te hebben gedaan, werd de familie op de hoogte gebracht dat de kleine in werkelijkheid iets ernstigers had: longkanker.

Een vriendin van de familie, Maria, vertelde over de vreselijke situatie waarin ze plotseling terechtkwamen en verklaarde dat er niet veel overlevingskansen zijn voor het kind. Daarom besloten ze iets belangrijks voor hem te doen, om hem misschien wel de laatste grote vreugde van zijn leven te geven.

Advertisement
 Ospedale Pediatrico Bambino Gesù/Flikr - Not the actual photo

Ospedale Pediatrico Bambino Gesù/Flikr - Not the actual photo

Met toestemming van de medische staf van het ziekenhuis waar hij wordt behandeld, werd er een groot verrassingsfeest georganiseerd voor de kleine Manuele. Aangezien de jongen een passen heeft voor superhelden en voor Super Mario, hebben vrienden van de familie contact opgenomen met een bedrijf, Vertical, om een ​​spektakel te organiseren waarbij de acrobaten vermomd zullen zijn in de kleding van zijn favoriete personages. Bovendien zei Maria dat alle kinderen van de stad Turijn waren gevraagd om zich te verzamelen op het plein van het Regina Margherita-ziekenhuis om deel te nemen aan het grote feest.

"We weten niet of Manuele zijn volgende verjaardag zal kunnen vieren - zei Maria - en dit is het geschenk voor hem. Hoe meer kinderen er zijn, hoe mooier het feest zal zijn. Nog beter als ze verkleed komen, maar ze zijn allemaal welkom en gekleed zoals ze willen. We zijn geschokt - vervolgde de vrouw - Helaas kunnen we niets doen en deze ontmoeting van kinderen en superhelden is wat we denken dat hem gelukkig kan maken".

Een prachtig initiatief om de kleine Manuele een enorme vreugde te bezorgen.

Advertisement