Een pasgeboren baby tilt haar hoofdje op en probeert te kruipen als ze slechts 3 dagen oud is. Moeder en oma zijn verbijsterd (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

05 Juni 2023

Een pasgeboren baby tilt haar hoofdje op en probeert te kruipen als ze slechts 3 dagen oud is. Moeder en oma zijn verbijsterd (+ VIDEO)
Advertisement

Een geboorte brengt verantwoordelijkheid en tegelijkertijd vreugde met zich mee. Het is altijd ongelooflijk en emotioneel voor een nieuwe ouder om te beseffen dat ze letterlijk het leven hebben geschonken aan zo'n prachtig wezen. Misschien is dit ook de reden waarom elk kind speciaal is voor zijn familie en uniek in de wereld.

Natuurlijk is dat zo, maar de pasgeborene in het middelpunt van dit verhaal heeft een aantal zeer ongebruikelijke en ongewone gebaren gemaakt door iedereen sprakeloos achter te laten!

via Nybreaking

Advertisement
Samantha Elizabeth/Instagram/Screenshot

Samantha Elizabeth/Instagram/Screenshot

Samantha Mitchell, uit White Oak, Pennsylvania, was stomverbaasd toen ze haar drie dagen oude baby in haar ziekenhuisbed observeerde.

De pasgeborene, Nyilah Daise Tzabari, zag er niet alleen in uitstekende gezondheid uit, maar toonde ook buitengewone vitaliteit: we kunnen haar in de video zelfstandig zien bewegen, op haar buik kruipen in haar bedje en zelfs haar hoofd optillen!

Een baby van 3 dagen oud zou dergelijke bewegingen niet moeten kunnen maken, maar Nyilah lijkt zonder enige moeite te kruipen en te "brabbelen". Dus vroeg de nieuwe moeder haar moeder of zoiets normaal was en de reactie van de oudere vrouw was uniek.

Advertisement

"Mijn God nee! Ze zou bijna niets moeten kunnen, ze zou niet zo sterk moeten zijn als ze slechts 3 dagen oud is!", horen we haar uitroepen.

De twee vrouwen besloten toen om de ongewone gebeurtenis te filmen: "Mijn moeder vertelde me dat als ik dat moment niet had vereeuwigd, niemand in de familie en onze vrienden het ooit zou hebben geloofd", onthulde Samantha.

Normaal gesproken begint een baby tussen de 6 en 9 maanden met kruipen, maar 3 dagen is echt een record!

Er kan echter een kleine verklaring zijn die helpt om de "vroegrijpheid" van het kleine meisje te begrijpen.

Nyilah werd in feite iets later geboren dan verwacht en kwam ter wereld in de 43e week van de zwangerschap, 3 weken na wat de periode van haar geboorte had moeten zijn.

Maar zelfs dat verklaart waarschijnlijk niet haar buitengewone kracht: "Ze kan, met een beetje hulp, overeind blijven en het zal niet lang duren voordat ze probeert te lopen", zei de kersverse moeder.

Met 18 dagen was de baby al in staat om van houding te veranderen door om te rollen van liggend op haar rug naar liggend op haar buik en probeerde ze te praten toen ze anderhalve maand oud was!

Een ontroerend en verbazingwekkend verhaal; wat vind jij ervan?

Advertisement