Jongen gaat zijn vriendin opzoeken en wordt onderweg beroofd

Janine image
door Janine

13 Juni 2023

Jongen gaat zijn vriendin opzoeken en wordt onderweg beroofd
Advertisement

Als we 's ochtends opstaan, kunnen we nooit met zekerheid zeggen wat er zal gebeuren. Natuurlijk zullen de gebruikelijke gebeurtenissen die onze dagelijkse routine onderbreken waarschijnlijk plaatsvinden: ons aankleden, naar het werk gaan, enzovoort. Soms doet zich echter een gebeurtenis voor die onze dag op zijn kop kan zetten, soms zelfs onze overtuigingen.

Dat is precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal, die van plan was een rustige dag door te brengen in het gezelschap van zijn vriendin. Het probleem, een groot probleem, ontstond in een poging om haar huis te bereiken... laten we eens kijken wat er gebeurde.

via Twitter

Advertisement

Adrián Quintanilla, een Mexicaanse jongen, zou zijn vriendin in Ciudad Neza gaan opzoeken. Het was de bedoeling dat het een normaal afspraakje zou worden: hij zou naar haar huis gaan waar ze samen een zorgeloze en aangename tijd zouden doorbrengen.

De jongeman woonde vrij ver van het huis van zijn wederhelft en was dus op tijd vertrokken in de wetenschap dat hij verschillende kilometers moest afleggen. Maar hij was vrij kalm en hij zegt in ieder geval dat hij het idee om een ​​vriendin te hebben die op een "enigszins afgelegen” plek woont, waar niet altijd goedgezinde mensen komen, altijd fascinerend heeft gevonden. De spanning van het avontuur fascineerde hem. Hij had niet kunnen weten dat hij spoedig tevreden zou worden gesteld.

Toen hij zich eenmaal op dat totaal nieuwe territorium had gewaagd, zich helemaal niet bewust van de weg die hij moest volgen, viel hij halverwege in slaap in zijn busje. Toen hij wakker werd, ontmoette hij iemand die hem een ​​hand had uitgestoken. Min of meer.

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

De man die hem had benaderd had hem eerst alle nodige informatie gegeven om op zijn bestemming te komen, maar had hem daarna in ruil daarvoor wat geld gevraagd. Het leek een vriendelijk verzoek, maar de situatie ontaardde snel: "ik weet dat je niet van hier bent, dat is duidelijk en ik kan niet geloven dat je je portemonnee bent vergeten en niets van waarde bij je hebt”, begon de onbekende ongeduldig. Alsof dat nog niet genoeg was, tilde hij zijn shirt op om de jongen een mes te laten zien dat in zijn riem zat. De jonge man had er daarom wijselijk de voorkeur aan gegeven hem zijn telefoon en het geld te overhandigen.

Nog steeds ongelovig en bang, had hij eindelijk zijn geliefde bereikt en vertelde haar de nare ervaring die hij zojuist had meegemaakt. Maar inmiddels was het allemaal voorbij en de twee geliefden genoten van hun dag samen. Toen klopte er iemand op de deur en zijn vriendin vroeg Adrián om de deur open te doen: het was vast haar vader die thuis was gekomen.

De jongen deed de deur open en stond tegenover dezelfde man die hem een ​​paar uur eerder had beroofd: de vader van zijn vriendin! De twee keken elkaar een tijd aan… geschokt en enorm verbaasd... uiteindelijk rende Adrián naar de kamer van zijn vriendin en kort daarna had hij besloten hen "niet langer lastig te vallen". Net toen hij dat huis verliet, hoorde hij de man tegen zijn dochter praten en zeggen: "Je vriend is zijn telefoon vergeten, geef het hem alsjeblieft terug".

De jongen keerde nooit meer terug naar dat huis en zijn vriendin werd zijn ex: waarschijnlijk had hij geen verlangen naar sterke emoties meer…

Advertisement