Zodra ze wakker wordt, loopt een docente de woonkamer binnen en vindt haar studenten voor haar. De video is hilarisch (+VIDEO)

Janine image
door Janine

27 Juni 2023

Zodra ze wakker wordt, loopt een docente de woonkamer binnen en vindt haar studenten voor haar. De video is hilarisch (+VIDEO)
Advertisement

Het beroep van docent is niet voor iedereen weggelegd: degenen die ervoor kiezen om dit beroep uit te oefenen, zijn zich ervan bewust dat ze een grote invloed hebben op het leven van hun leerlingen. Leraren zijn mensen die jonge mensen inspireren, motiveren en uitdagen om hun volledige potentieel te bereiken, waarbij ze vaak de rol van ouderfiguur voor de kinderen op zich nemen onder hun leiding.

Eén docent in het bijzonder moet deze betekenis volledig hebben begrepen, gezien haar nogal onverwachte reactie op haar studenten die al snel de ronde deed op sociale media. Maar laten we bij het begin beginnen.

via CBS

Advertisement
Instagram - @sasdelaware

Instagram - @sasdelaware

Een direct populaire video op Instagram, gepost door de St. Andrew's School, een school in Delaware, Verenigde Staten, documenteert hoe een hele eindjeaarsklas in het geheim de woning van hun leraar infiltreerde, met medeplichtigheid van de echtgenoot. De jongeren brachten de nacht door in de keuken van de woning. Het onderschrift van de post luidt: "Het is het seizoen van de grappen van de eindejaarsklas die een geweldig figuur heeft geslaan met professor McGrath. Vannacht rond 01.00 uur is de hele groep leerlingen haar huis binnengeslopen."

Voor degenen die niet bekend zijn met deze traditie, is de prank day van het laatste jaar een leuke Amerikaanse traditie waar studenten van de gelegenheid gebruik maken om grappige en onschuldige stunts met docenten te organiseren, met hilarische episodes die de komende jaren ongetwijfeld nog verteld blijven worden.

Advertisement

Op de beelden is te zien hoe professor McGrath naar de keuken gaat om koffie te halen, maar als ze de deur opent, ziet ze haar studenten op de grond slapen. Nadat ze de deur even heeft gesloten vanwege het eerste moment van schrik, opent ze deze weer en komt binnen met de woorden: "Goedemorgen, lieve konijntjes".

De leerlingen worden wakker en sommigen komen vanuit andere kamers de keuken binnen, aangetrokken door haar stem. De vrouw vraagt ​​zich af hoe lang ze al in haar huis zijn terwijl ze de kamer met duidelijke verwondering en verbazing bekijkt. "Sinds middernacht", antwoordt een student voordat professor McGrath uitroept: "Hoe kon het dat ik jullie niet gehoord heb.” De jongeren barsten in lachen uit terwijl de lerares voorzichtig beweegt en de video van 59 seconden ten einde loopt.

De oprechte reactie van de vrouw toont alle genegenheid die ze heeft voor haar studenten en hoe wederzijds dit  is.

Advertisement