Deze vrouw wordt betaald om oudere mannen gezelschap te houden: “Ze zijn aardiger dan mijn exen”

Janine image
door Janine

26 Juni 2023

Deze vrouw wordt betaald om oudere mannen gezelschap te houden: “Ze zijn aardiger dan mijn exen”
Advertisement

Het verstrijken van de tijd leidt onvermijdelijk ook tot technologische vooruitgang: allerhande apparaten worden steeds intelligenter en autonomer. Er zijn veel mensen die zichzelf opnieuw hebben moeten uitvinden om een ​​alternatieve en originele bron van inkomsten te vinden.

De protagonist van dit verhaal is haar baan niet kwijtgeraakt, maar ze heeft een pijnlijke sentimentele scheiding doorgemaakt die haar ertoe heeft gebracht haar prioriteiten en levensstijl te herzien. Ze heeft zichzelf altijd gedefinieerd als een vriendelijk en lief persoon en daarom besloot ze deze kwaliteiten van haar te verkopen.

via Nypost

Advertisement

Charlotte Davies, 24 jaar, ging scheiden na een relatie die 8 jaar duurde en heeft verklaard in haar nabije toekomst geen tijd meer te willen investeren in zo'n "serieuze" relatie. Dus beperkte ze zich tot incidentele ontmoetingen met iemand met wie ze echter niet van plan was een langetermijnverbintenis aan te gaan.

Toen, ook geïnspireerd door een tv-programma, kwam het idee bij haar op om betaald te worden om haar tijd te "huren": "Ik wilde me vrij en zorgeloos voelen en dat deed ik eigenlijk al, maar ik werd er niet voor betaald”, vertelde ze.

Dus begon ze gezelschap en vermaak te bieden aan mensen die veel ouder waren dan zij in ruil voor grote sommen geld: we hebben het namelijk over $250 voor een enkele afspraak! Maar waar bestaat deze vreemde baan precies uit?

Advertisement

Ze houdt ze voornamelijk gezelschap, volgt ze op hun reizen, helpt ze zich minder alleen te voelen: de meeste mannen zijn bejaarden die niet veel mensen meer om zich heen hebben.

Ze betalen voor haar reizen en kopen voor haar wat ze wil door haar voortdurend materiële geschenken te geven. Charlotte zegt dat ze zich meer begrepen en gerespecteerd voelt, ondanks de aard van haar baan, in vergelijking met de mannen met wie ze te maken heeft gehad: "Oudere mannen zijn gevoeliger en het lijkt alsof de tijd die ik met ze doorbreng er echt toe doet en daarom zijn ze zo vleiend. Soms gaan ze met me winkelen en betalen ze alles, of ze brengen me naar de spa; ik was onlangs in Parijs en dat was een fantastische ervaring."

Haar tarief varieert van man tot man, maar wat zeker is, is dat minstens 10 van haar vaste klanten gek op haar zijn: ze heeft een grote som geld weten te verdienen waarmee ze van plan is een huis te kopen en te reizen. Ze weet niet wanneer en of ze zal stoppen met deze baan, maar ze weet zeker dat ze het op elk moment kan doen als het moreel verkeerd voelt of opnieuw verliefd wordt. Wat denk jij ervan?

Advertisement