"Mijn man zei tegen me dat ik niets in huis doe: ik heb hem een ​​lesje geleerd dat hij niet zal vergeten" (+VIDEO)

Janine image
door Janine

21 Juni 2023

"Mijn man zei tegen me dat ik niets in huis doe: ik heb hem een ​​lesje geleerd dat hij niet zal vergeten" (+VIDEO)
Advertisement

Relaties zijn heel belangrijk in het leven van mensen, maar het is helemaal niet gemakkelijk om ze in stand te houden. Er zijn veel compromissen die moeten worden aanvaard, maar ondanks alles mag nooit worden vergeten dat respect en begrip op geen enkel moment mogen ontbreken.

Toch wordt dit alles niet als vanzelfsprekend beschouwd en er zijn echtgenoten, echtgenotes en partners die soms fouten maken waar ze spijt van kunnen krijgen. Net zoals gebeurde in het verhaal dat we je willen vertellen.

via Daily Mail

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

In het middelpunt van het verhaal staat een vrouw, Lindsay Lonnelly, echtgenote en moeder van twee kinderen die het web letterlijk in opstand bracht door een episode betreft het gezin te vertellen. De vrouw plaatste een filmpje op sociale media waarin ze zei: "Mijn man beweert dat ik niets in huis doe." Een uitspraak die zowel haar als de miljoenen gebruikers die de post lazen irriteerde.

In de beelden van de video is Lindsay erg overstuur te zien, maar direct daarna verschijnt er een "slechte" glimlach op haar gezicht en toont ze haar wraak. "Hij zegt dat ik thuis niets doe en twee dagen lang heb ik besloten om echt niets te doen - zei ze - Later ben ik met alleen vrouwen op vakantie gegaan".

Als reactie op de beschuldigingen van de man heeft onze protagonist besloten hem te straffen en hem te laten zien wat er thuis zou gebeuren als ze echt niets zou doen. De beelden van de video die volgen tonen rommelige kamers met overal vuile kleren en wanorde, de keuken in een erbarmelijke staat en het huis aan zijn lot overgelaten.

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

De meer dan 10 miljoen kijkers die de clip hebben gezien, haalden uit naar de man en beweerden dat het verkeerd van hem was om bepaalde dingen tegen zijn vrouw te zeggen. Wat echter het meest irriteerde, was dat hij het werk van de vrouw niet erkende en vond dat het onbeduidend was.

"Ik deed het ook en niet slechts twee dagen, ik stopte een maand met schoonmaken, maar het werkte niet" - zei een vrouw; "Het beste cadeau dat ik mezelf kon geven was een echtscheiding" - voegde een ander eraan toe, suggererend dat ze hetzelfde  moest doen; "Ik raad je aan om hem te verlaten: degenen die deze dingen zeggen, realiseren zich niet wat ze doen en zullen je inzet nooit erkennen". En nog veel meer andere berichten ten gunste van de vrouw.

Na deze enorme ophef die is ontstaan, heeft Lindsay nog een clip gepubliceerd waarin ze met haar man verschijnt en waarin hij zijn excuses aanbiedt aan sociale media voor hoe hij zich heeft gedragen. Wederom keerden ze zich tegen hem. Velen hebben namelijk beweerd dat hij zijn excuses had moeten aanbieden aan zijn vrouw en niet aan de buitenstaanders. Een heel begrijpelijk en ook terecht bezwaar.

Soms is het echt waar dat het werk van huisvrouwen niet voldoende wordt erkend en gewaardeerd, maar het zou juist het tegenovergestelde moeten zijn. Zonder deze geweldige vrouwen zou het leven van gezinnen een echte chaos zijn en daarom moeten we voor hen buigen en hen bedanken voor alles wat ze dag in dag uit doen.

Wat vind je van dit verhaal en van de behandeling die vaak aan huisvrouwen is voorbehouden?

Advertisement