Verpleegster redt het leven van een pasgeborene: 22 jaar later ontmoeten ze elkaar weer voor een heel speciale gelegenheid

Janine image
door Janine

23 Juni 2023

Verpleegster redt het leven van een pasgeborene: 22 jaar later ontmoeten ze elkaar weer voor een heel speciale gelegenheid
Advertisement

We weten dat sommige banen meer worden gekozen vanwege een oprechte passie, bijna een roeping dan louter noodzaak. Er zijn namelijk beroepen waarvoor men geschikt moet zijn, die een grote gevoeligheid en menselijkheid vereisen. De figuur van de verpleegster valt in deze categorie: anderen helpen, hen bijstaan ​​in momenten van ziekte is zeker niet voor iedereen weggelegd en omvat veel nobelheid van geest.

Dit betreft tenminste de vrouw in dit verhaal en haar ongelooflijke ervaring dat haar uiteindelijk veel nauwer betrokken maakte dan ze ooit had kunnen denken.

via Ksl

Advertisement
Stacy Sherwood Poll/Facebook

Stacy Sherwood Poll/Facebook

Haar naam is Mary Ann West en ze heeft altijd als verpleegster gewerkt: ze is verloskundige. In haar carrière heeft ze geholpen om veel pasgeborenen ter wereld te brengen, maar een daarvan heeft onvermijdelijk zijn stempel op haar leven gedrukt. Maar liefst tweemaal. Maar laten we bij het begin beginnen.

22 jaar geleden beviel Stacy Poll van haar derde kind, Kelsey. Een zeer gecompliceerde bevalling die Mary nooit kon vergeten: een zeldzame aandoening genaamd velamenteuze insertie woog zwaar op de vrouw die op het punt stond te bevallen en zowel zij als haar dochter liepen ernstig gevaar om hun leven te verliezen.

"Ik zal me de geboorte van Kelsey altijd herinneren, want ik heb nog nooit zo'n bevalling meegemaakt", zei Mary Ann West. "Het was echt een wonder en het voelde echt alsof alles in gang was gezet voor wat ons te wachten stond", voegde ze eraan toe.

Advertisement

“Do you think the universe fights for souls to be together? Some things are too strange and strong to be coincidences.” ― Emery Allen Kelsey and Tyler West story meant to be!

Pubblicato da Stacy Sherwood Poll su Lunedì 5 giugno 2023

22 jaar na die gebeurtenis werkte Kelsey Poll bij een bank waar Tyler West een cheque deponeerde. De twee jonge mensen werden uiteindelijk smoorverliefd. Hun relatie werd al snel heel serieus en de twee waren van plan om te trouwen, maar vóór deze belangrijke stap hadden ze besloten om elkaars families te leren kennen.

Het bleek dat de moeder van Tyler in hetzelfde ziekenhuis werkte waar Kelsey was geboren. Mary Poll was de eerste die herinneringen opriep aan die gecompliceerde bevalling…

Uiteindelijk, dieper gravend in enkele oude familiefotoalbums, bleek dat Tyler de zoon was van de vrouw die had geholpen bij de geboorte van zijn aanstaande bruid! Kelsey zou de schoondochter van Mary worden door met haar zoon te trouwen.

Een gered leven, een wonder en tenslotte nog een toeval over de ontmoeting van die twee jonge mensen. Het lot? De wil van de Heer? Wat denk jij?

Advertisement