Ze komt 20 kg aan na de bevalling en haar man voelt zich niet meer tot haar aangetrokken: "hoe kan ik nog aan haar zijde blijven?”

Janine image
door Janine

24 Juni 2023

Ze komt 20 kg aan na de bevalling en haar man voelt zich niet meer tot haar aangetrokken: "hoe kan ik nog aan haar zijde blijven?”
Advertisement

We gaan allemaal op zoek naar een zielsverwant, naar die wederhelft die ons compleet en gelukkig maakt. Er zijn er die haar op zeer jonge leeftijd ontmoeten en er zijn er die wat langer moeten wachten, maar als ze arriveert kun je haar niet weerstaan ​​en neemt de aantrekkingskracht het over. De factoren die ons ertoe aanzetten om een ​​specifieke persoon uit de miljoenen in de wereld te kiezen, zijn talrijk: van karakter tot fysieke verschijning, van gemeenschappelijke interesses tot sympathie. Kortom, de liefde omvat verschillende details, brengt ze samen en transformeert ons bestaan.

Maar wat zou er gebeuren als een van de twee partners een aspect zou veranderen dat ons eerder had aangetrokken en gefascineerd? Dit is precies de vraag die de hoofdpersoon van dit verhaal zichzelf stelde, die zijn situatie wilde delen en om advies wilde vragen. Laten we eens kijken.

via Daily Mail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een echtgenoot en vader heeft zich tot een rubriek in de Daily Mail gewend voor advies over een uiterst gevoelige privéaangelegenheid. De man vertelde over de situatie betreft zijn relatie nadat hij een kind kreeg. Hij was altijd heel verliefd en aangetrokken tot zijn vrouw, maar hij bekende dat deze interesse van hem na de zwangerschap was afgenomen. De reden? De vrouw had zich naar zijn mening iets te veel laten gaan en had geen aandacht meer voor zichzelf.

"Ik hou van mijn vrouw, maar sinds ze zwanger raakte, liet ze zichzelf gaan - bekende onze protagonist - ik weet dat het normaal is om meer te eten als je door die periode gaat en niet te veel aandacht besteedt aan je fysieke uiterlijk, maar nu onze zoon is geboren lijkt ze niet terug te willen Ze vertelde me dat ze meer dan 22 kilo was aangekomen en ik be er niet blij mee - ging hij verder - Ik hou niet van vrouwen die te mollig zijn en ik werd verliefd op haar vanwege haar slanke, atletische lichaam. Ze was erg trots op haar conditie, maar die vrouw lijkt te zijn verdwenen”.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Jane Green, expert op het gebied van relatiedynamiek en wereldberoemde bestsellerauteur, gaf haar antwoord en sprak al haar spijt uit over de woorden van de man. Wat haar verbaasde, was dat hij in zijn woorden opmerkte dat de aantrekkingskracht en liefde voor zijn partner slechts een fysieke en geen “spirituele” kwestie was. Maar verliefd worden op een persoon betekent verder gaan dan alleen het uiterlijk en kijken naar iets diepgaanders.

"Misschien is de reden dat ze zich geen zorgen maakt over haar uiterlijk of om. Zich op te maken, omdat ze ongelukkig is" - merkte Green op - Ze vertelde je dat ze kilo's was aangekomen, misschien was het een verzoek om aandacht: ze was slank en atletisch en dat wist zij ook, niet alleen jij, dus je zou haar moeten vragen hoe ze zich voelt. Als ze terug wil naar hoe ze was maar het moeilijk heeft, zoek dan een manier om haar te steunen, zo niet, accepteer haar dan zoals ze is."

Een huwelijk moet verder gaan dan alleen het aspect en op een sterker fundament worden gebouwd. Na verloop van tijd transformeren lichamen, vooral bij vrouwen, maar als het gevoel authentiek is, zal de aantrekkingskracht nooit verminderen.

Ben je het eens met de woorden van de deskundige of heb je het gevoel dat deze man deels gelijk heeft?

Advertisement