Stel kan de huur niet betalen: ze veranderen een bus in hun huis (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

12 Juli 2023

Stel kan de huur niet betalen: ze veranderen een bus in hun huis (+ VIDEO)
Advertisement

Hoe vaak heb je niet gezegd “nu is het genoeg!", of dacht je dat tenminste? Hoe vaak heb je erover nagedacht om je leven volledig te veranderen, om alles de boel de boel te laten en opnieuw te beginnen. Misschien vanwege een langslepende sentimentele relatie, of omdat je het zat bent om een ​​leven te leiden dat niet aan je verwachtingen voldoet. We houden niet allemaal van dezelfde dingen en daarom hebben we ook verschillende behoeftes.

De hoofdpersoon van dit verhaal kon de eindjes niet aan elkaar knopen. De belangrijkste reden? Een groot gezin, twee slecht betaalde banen en... de huur. Dus vonden ze een interessante oplossing voor hun problemen.

via Mirror

Laten we het hebben over Jessica Rucha en Adam Cerre, twee jonge geliefden die het beu waren om voortdurend in het rood te staan. Rekeningen, lage en onregelmatige salarissen: te veel uitgaven voor dat kleine gezin met 3 kinderen (en een hond).

De grooste uitgave is de huur: waar ze ook naartoe verhuisden, elk huis was te duur voor hun portemonnee.

Dus had Jessica, die aan het rekenen was gegaan, een oplossing bedacht. Het was natuurlijk een radicale verandering in hun leven, maar misschien had het het begin kunnen betekenen van een serener bestaan ​​voor het hele gezin.

Advertisement

Een bus, een oude schoolbus om precies te zijn, leek Jessica een duidelijke ommekeer in hun moeilijke economische situatie. Dus overtuigde ze haar partner en samen kochten ze hem: "We kochten de bus, we werkten er hard aan om hem aan te passen aan onze behoeften. We namen ontslag en gingen er wonen", zegt de vrouw.

Het stel onderhoudt zichzelf dankzij internet: ze verdienen geld door hun oorspronkelijke levensstijl te laten zien en handige trucs te onthullen om “te overleven". Ze verkopen ook foto's en kleine gadgets die ze maken om hun uitgaven te dekken.

"We zouden liegen als we zouden zeggen dat niemand ons ooit voor gek heeft verklaard. Velen hebben ons bekend dat ze niet zouden kunnen leven zoals wij. Toch hebben we eindelijk ons ​​eigen huis en hebben we elke week een nieuwe achtertuin, soms elke dag. Deze levensstijl heeft ons nederig gemaakt en ons meer geleerd dan welke andere baan dan ook”, legde het paar uit. Zou jij bereid zijn om zo'n verandering door te voeren?

Advertisement