De vader van de bruid doet vlak voor de ceremonie een speciaal verzoek aan zijn toekomstige schoonzoon

Janine image
door Janine

16 Juli 2023

De vader van de bruid doet vlak voor de ceremonie een speciaal verzoek aan zijn toekomstige schoonzoon
Advertisement

Als je van iemand houdt en je weet dat de relatie met diegene solide en diepgaand is, kun je, als je dat wilt, niets anders doen dan trouwen. Een magisch en uniek moment waarop een nieuw gezin wordt gevormd en een liefdesdroom wordt bekroond. Bij deze dag zijn echter niet alleen de twee direct betrokkenen aanwezig, maar ook de ouders van het bruidspaar, familieleden, vrienden en diverse kennissen.

Vooral de ouders worden emotioneel bij het idee dat hun zoon of dochter eindelijk de ideale persoon heeft gevonden met wie ze de rest van hun leven kunnen delen en ze kijken uit naar dat moment om hen gelukkig te zien en hen te begeleiden naar hun nieuwe bestaan. Ook de vader in het middelpunt van dit verhaal had soortgelijke gevoelens en, in navolging daarvan, deed hij een heel speciaal verzoek aan zijn toekomstige schoonzoon.

via Nashvillenoticias

Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Het verhaal ging letterlijk het web rond en trok de aandacht van veel gebruikers. Alles vond plaats tijdens het huwelijk van twee jonge geliefden en dankzij een geweldige vader. Met de bedoeling zijn dochter naar het altaar te vergezellen, wendde de zichtbaar ontroerde man zich tot zijn toekomstige schoonzoon voordat hij hem zijn meisje “afstond”, gewoon om een ​​oprecht en eerlijk verzoek te doen.

"Als je op een dag van gedachten verandert en je bent niet langer verliefd op mijn kleine meid - begon de man - doe haar dan alsjeblieft geen pijn. Bren haar weer terug naar mij en laat haar weer bij haar familie zijn". Een verzoek dat zo puur was, dat het alle liefde voor het meisje toonde.

Op het moment dat de bruidegom antwoordde dat de liefde voor zijn wederhelft nooit zou afnemen, kalmeerde de schoonvader en zei: “goed, dan is hier mijn dochter". Een bijzonder moment dat zowel de drie direct betrokkenen als alle andere aanwezigen ontroerde.

Advertisement
ynnej050/Instagram

ynnej050/Instagram

We weten hoeveel een vader om zijn kleine meisje geeft en dat hij alleen het beste voor haar zou willen, maar de genegenheid op deze manier zien, zulke lieve woorden horen en een verzoek doen dat alleen voor het welzijn van het meisje wordt gedaan, kan niet anders dan de harten van alle aanwezigen ontroeren en hen tot tranen brengen.

Velen hebben besloten een reactie achter te laten en deze vader te complimenteren met de mooie woorden: "Ik heb nog nooit iets mooiers gehoord naar een dochter toe” - schreef iemand. En geef hem eens ongelijk, gezien de realiteit van de feiten.

Herinner je je nog wat je voelde toen je zoon of dochter besloot te trouwen en de grote dag aanbrak? Weet je nog wat je tegen hen zei om ze het beste in het leven samen met hun geliefde te wensen?

Advertisement