Ze installeren camera's in de tuin: ze ontdekken dat de buren vaak hun eigendom betreden

Janine image
door Janine

13 Juli 2023

Ze installeren camera's in de tuin: ze ontdekken dat de buren vaak hun eigendom betreden
Advertisement

Het is helemaal niet gemakkelijk om met je buren om te gaan. Degenen die het geluk hebben een onafhankelijke en rustige situatie te hebben, hoeven zich geen zorgen te maken over wat er om hen heen gebeurt, maar niet iedereen kan zo'n accommodatie betalen, of hebben de mogelijkheid niet vanwege de plaats waar ze wonen.

Dan moet je al je geduld in de praktijk brengen. Vaak realiseren anderen zich niet de opdringerigheid en schade die anderen wordt berokkend en vervolgen ze gewoon hun weg. Maar als onbeschoftheid extreme niveaus bereikt, hoe moeten we ons dan gedragen? De hoofdpersoon van dit verhaal moest bijna de politie bellen vanwege wat er gebeurde. Laten we eens kijken.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Het verhaal werd verteld door een jonge man op het Reddit-forum en gaat over de slechte ervaring die hij had vanwege de buren. Sinds kort woonden hij, zijn tweelingbroer en zijn ouders in het nieuwe huis in een mooie en comfortabele situatie, maar iets is dit alles gaan verstoren.

"Mijn vader is zeer bekwaam in zijn werk en hierdoor zijn we in korte tijd een welgestelde familie geworden - begon de auteur van de post - We zijn onlangs verhuisd en ons huis is een van de 4 mooiste in de buurt, met een zwembad in de tuin. Naast ons woont een gezin met drie kinderen, hun huis is klein en ze hebben geen grote tuin. Op een dag, toen we het zwembad al vol hadden - vervolgde hij - zagen we ze in ons zwembad zwemmen”.

Een verontrustend tafereel, zeker als je bedenkt dat de ingangen allemaal op slot zaten en dat de kinderen dus geholpen waren om over het hek te klimmen. De twee broers gingen onmiddellijk hun vader waarschuwen, die tussenbeide kwam en om opheldering vroeg over die ongeoorloofde toegang.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Niet wetende dat de man de huidige eigenaar van het huis was, antwoordden de buren eenvoudigweg dat ze waren binnengekomen als goede vrienden van de eigenaar en dat hij hen toestemming had gegeven om binnen te komen tijdens zijn afwezigheid. Wat natuurlijk niet waar was, gezien de verkoop van de villa. Na verdere confrontatie en nadat ze hen hadden uitgenodigd om te vertrekken, antwoordden ze zonder blikken of blozen dat de tweeling op hun beurt zou moeten wachten.

"Mijn vader vertelde hen toen dat het helemaal niet mogelijk was en dat als ze een zwembad wilden gebruiken, ze naar het gemeentelijk zwembad hadden kunnen gaan, maar het antwoord was dat het daar te druk was - vervolgde de auteur van het verhaal - Op dat punt kon mijn vader niets anders doen dan dreigen de politie te bellen. Toen pas vertrokken ze”.

Project Kei/Wikimedia - Not the actual photo

Project Kei/Wikimedia - Not the actual photo

Beelden van de bewakingscamera bevestigden alles, maar hun gebruik van het zwembad was niet het ergste. Zonder respect voor de echte eigenaren van het huis, hun ruimtes, hun privacy en al het andere, plasten de kinderen ook in het water, waardoor ze gedwongen werden om alles schoon te maken voordat ze het zwembad weer konden gebruiken. Een hele nare situatie waar gelukkig een einde aan kwam.

Velen hebben zich erover uitgesproken en de auteur van de post en zijn familie gesteund, wat vind jij van dit hele verhaal?

Advertisement