Getrouwde vrouw en moeder van 4 bekent: “ik vind het heerlijk om door andere mannen bekeken te worden”

Janine image
door Janine

15 Juli 2023

Getrouwde vrouw en moeder van 4 bekent: “ik vind het heerlijk om door andere mannen bekeken te worden”
Advertisement

Een jeugdige en overtuigende uitstraling, laten we eerlijk zijn, is de gemeenschappelijke wens van veel mensen: er mooi en charmant uitzien heeft zeker een positief effect in het leven, ook in het dagelijks leven. Inmiddels is het ook moeilijk vast te stellen of het meer mannen of vrouwen zijn die meer voor hun uiterlijk zorgen, zo belangrijk is het tegenwoordig geworden.

Misschien wordt er te veel belang gehecht aan het uiterlijk, maar voor sommige mensen is de mening van anderen echt belangrijk. Zoals deze moeder: ze kleedt zich opvallend om aandacht van onbekenden te krijgen. Laten we eens kijken waarom.

via Dailystar

Cherry Bloom

Cherry Bloom

Cherry Bloom, 41 jaar, is een gelukkig getrouwde vrouw met 4 kinderen om voor te zorgen. Eén van haar favoriete “activiteiten” is zich gewaardeerd voelen als ze buitenshuis is.

Waar ze ook is: in de supermarkt, in een kledingwinkel of gewoon op straat, ze vindt het heerlijk om bekeken te worden. “Er zijn veel jongeren die me nakijken in de winkels, ik merk het altijd als er iemand is die naar me staart”, onthulde de vrouw.

De aantrekkelijke moeder heeft een zeer vrouwelijke lichaamsbouw, haar rondingen trekken de aandacht van mannen van alle leeftijden. Ze is zich daar terdege van bewust en draagt ​​kleding die die fysieke kenmerken benadrukken. En de reden, legde ze uit, is minder voor de hand liggend dan je zou denken.

Advertisement
Cherry Bloom

Cherry Bloom

"Als er naar me wordt gekeken, geloof ik in mezelf, het vergroot mijn gevoel van eigenwaarde: toen ik jonger was, had ik geen lichaam dat de esthetische maatstaven van die tijd weerspiegelde en ik voelde me er vaak verdrietig en ongemakkelijk bij. Maar nu voel ik me goed, ik voel me gewaardeerd en daardoor heb ik meer zelfvertrouwen", aldus de 41-jarige.

In werkelijkheid zijn sommige opmerkingen die ze krijgt niet "erg elegant", maar het kan haar niet schelen en ze negeert ze gewoon. Het "succes" dat ze kreeg door gewoon rond te lopen, bracht haar op een idee: ze besloot te poseren en zich te laten fotograferen als extra werkactiviteit.

De resultaten van die nieuwe business hebben haar sprakeloos gemaakt: ze slaagt erin haar afbeeldingen aan veel mensen te verkopen en verdient bedragen variërend van 800 tot 2000 pond per dag. Cherry kon niet tevredener zijn met zichzelf en haar uiterlijk; onthoud echter dat al het materiaal dat online wordt geüpload, bestemd is om daar te blijven.

Advertisement