Hij wordt betrapt op een diefstal in een schoonheidssalon, maar de dingen gaan niet zoals hij had gehoopt

Janine image
door Janine

22 Juli 2023

Hij wordt betrapt op een diefstal in een schoonheidssalon, maar de dingen gaan niet zoals hij had gehoopt
Advertisement

Sommige dagen blijven onvermijdelijk onuitwisbaar in onze gedachten. Er zijn unieke gebeurtenissen, met een sterke emotionele impact en diepe betekenis die altijd een speciaal plekje in ons hart zullen hebben. Maar sommige herinneringen laten niet altijd een positief "teken" in ons achter.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je je midden in een overval bevindt? Met een schreeuwende en vermoedelijk gewapende man in dezelfde ruimte als jij? Enkele klanten en enkele medewerkers van deze schoonheidssalon weten erover mee te praten.

via Yahoo

Law&Crime Network/Youtube/Screenshot

Law&Crime Network/Youtube/Screenshot

Het hele verhaal speelde zich af in een schoonheidssalon in Atlanta, Verenigde Staten. De salon, die zich voornamelijk bezighoudt met nagelverzorging, werd bestormd door een zwarte man.

Met zijn gezicht bedekt door een blauwe pet en een bril met donkere glazen, brak de persoon in: hij gooide de deur van de salon open en begon meteen te schreeuwen, waarbij hij alle aanwezigen beval op de grond te gaan liggen, daarna liep hij richting de winkeleigenaar.

De man had één arm "verstopt" in een tas die hij recht voor zich uit hield alsof hij de aanwezigheid van een vuurwapen verborg: hij wees "de tas" dreigend naar de mensen. "Dit is een overval, geef me al het geld!" riep hij uit naar de eigenaar die achter de kassa zat.

Advertisement

Een camera in de schoonheidssalon legde elk moment van die hectische en angstaanjagende gebeurtenis vast. Toch heeft de vastgelegde scène iets vreemds, surrealistisch.

De man is serieus, zijn intimiderende houding bewijst het, het feit dat je het potentieel verborgen wapen in de tas niet goed ziet, is niet geruststellend genoeg om te negeren wat er gebeurt. Toch is dit precies wat er gebeurt: geen enkele klant raakt in paniek. Alle aanwezigen blijven onbewogen, ongeacht de gebeurtenis.

Zelfs de kassamedewerker, de eigenaar van de winkel, blijft onbewogen als de overvaller zijn "tas" op hem richt. Niemand luistert naar hem, iedereen blijft op zijn plaats zitten. De overvaller is zichtbaar perplex en na nog een paar mislukte pogingen om die mensen te bedreigen, verlaat hij die plek verbijsterd en beschaamd.

Tijdens een interview met een vaste klant van de salon kwam de waarheid naar voren "de eigenaar was doodsbang, maar hij besloot kalm te blijven om het goede voorbeeld te geven en al zijn klanten meer ontspannen te laten voelen: zij zijn degenen die voor hem de prioriteit hebben", vertelde de vrouw. Wat vind jij van dit heel bijzondere verhaal?

Source:

nbcnews

Advertisement