Ze was ervan overtuigd dat mensen naar haar keken vanwege haar knappe uiterlijk. Dat was niet de reden

Janine image
door Janine

18 Juli 2023

Ze was ervan overtuigd dat mensen naar haar keken vanwege haar knappe uiterlijk. Dat was niet de reden
Advertisement

In vrede zijn met je lichaam, jezelf mooi zien en voelen, en weten dat anderen ons waarderen zoals we zijn, niet alleen spiritueel, maar ook esthetisch, geeft een goed gevoel. Je bewonderd voelen om wie je bent, wat je uiterlijk ook is, doet er veel toe, het heeft geen zin om het te ontkennen, maar soms kan het gebeuren dat we verkeerd begrijpen wat mensen over ons denken.

Dit is precies wat er gebeurde met onze jonge protagonist die, gevleid door de blikken van anderen, uiteindelijk in verlegenheid werd gebracht. Waarom? Laten we eens kijken.

via The Sun

Dit is Gracie Ferguson, 22 jaar oud, een jonge en knappe fitnessblogger die een grappig en tegelijkertijd gênant persoonlijk verhaal heeft verteld op sociale netwerken. Zoals zo vaak, was ze op een dag in de sportschool aan het trainen. Om haar heen letten andere mensen op haar en ze geloofde dat het kwam omdat ze mooi was. Wat haar een goed gevoel gaf en haar vleide, dat is gemakkelijk te begrijpen. Jammer dat dat niet de echte motivatie was.

Na de training ging Gracie naar de kleedkamer en stond op het punt om te douchen toen ze iets ongelooflijks ontdekte. Haar broek had een gat in het midden wat ze niet opgemerkt had. De jonge vrouw schaamde zich enorm.

Advertisement

Haar hond had aan haar korte broek gebeten en een gat in het midden van haar kruis gemaakt. Eerder was ze ervan overtuigd dat anderen naar haar keken vanwege haar knappe uiterlijk, maar ze besefte nu dat dat niet de reden was. Van blijdschap ging ze over in schaamte, maar dat weerhield haar er niet van om te lachen om wat er gebeurde.

Veel gebruikers hebben een reactie op het verhaal achtergelaten. "Als ik in dezelfde situatie had gezeten, had ik flauw kunnen vallen" - merkte iemand op. Terwijl er vele anderen zijn geweest die hebben geprobeerd haar te troosten door haar te vertellen dat het veel vaker gebeurt dan je denkt. Het belangrijkste is om te weten hoe je het filosofisch moet opvatten en je niet door schaamte te laten leiden.

Is het je ooit overkomen in de sportschool of waar dan ook dat je in een soortgelijke omstandigheid terechtkwam? En zo ja, hoe ging je ermee om?

Advertisement