Optische illusie: probeer te identificeren hoeveel paarden er op de foto staan

Janine image
door Janine

21 Juli 2023

Optische illusie: probeer te identificeren hoeveel paarden er op de foto staan
Advertisement

Illusietests zijn de afgelopen jaren erg populair geworden op internet en zijn nu een wijdverbreid fenomeen op sociale media en online entertainment platforms. Deze tests zijn vaak gebaseerd op afbeeldingen of video's die een optische illusie weergeven, oftewel een afbeelding die op verschillende manieren kan worden geïnterpreteerd, afhankelijk van de individuele perceptie. Het doel van deze tests is vaak om de observatievaardigheden en creativiteit van de persoon te testen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor amusement of voor serieuzere doeleinden, zoals het diagnosticeren van bepaalde oogziekten.

Illusietests vormen in ieder geval een originele en effectieve manier van vermaak en bieden een ervaring van persoonlijke groei door het gebruik van beeld en visuele perceptie. Ben je klaar om mee te doen?!

via Newstars

Advertisement
Simply Logical/Youtube/Screenshot

Simply Logical/Youtube/Screenshot

De quiz die we je vandaag gaan aanbieden, volgt enkele vrij eenvoudige regels die je moet volgen: concentreer je lange tijd op de afbeelding en probeer je niet te laten misleiden door de aanblik van vormen en kleuren die elkaar overlappen en in elkaar overvloeien!

Het doel is om de paarden in de afbeelding te kunnen zien, het is belangrijk dat deze "heel" zijn: identificeer de figuur van het dier inclusief het hele hoofd en lichaam.

We willen graag specificeren dat het hier, in tegenstelling tot andere spellen, niet belangrijk is om alle paarden in kwestie te vinden, maar om aan te geven hoeveel er duidelijk uit zijn gesprongen. Waarom?

Advertisement
Simply Logical/Youtube

Simply Logical/Youtube

Omdat het op basis van het aantal geïdentificeerde paarden kan overeenkomen met een aspect van je persoonlijkheid! Laten we eens kijken wat het precies is.

Als je 2 paarden hebt gezien, betekent dit dat je persoonlijkheid enkele kenmerken van prikkelbaarheid verbergt: je hebt vaak de neiging je geduld te verliezen, maar dit is alleen omdat je wilt dat dingen op de beste manier worden gedaan en niet op een benaderende manier. In ieder geval moet je je zelfbeheersing verbeteren en minder impulsief handelen.

Als je daarentegen 3 paarden hebt gezien, betekent dit dat je persoonlijkheid meer vriendelijkheid en gevoeligheid verbergt dan je gewoonlijk toont: door stress verlies je vaak deze emotionele kant die je zo onderscheidt, laat jezelf niet “domineren” door negativiteit.

Als het je lukt om alle 5 de paarden te vinden, betekent dit dat je persoonlijkheid heel bijzonder is: ondanks je scherpe en oplettende geest, blijf je vaak onopgemerkt. Je bent de schaduw van jezelf, maar dat is een weloverwogen keuze: je bent iemand die de werkelijkheid in al haar facetten waarneemt en daarom laat je “alles” het liefst aan je voorbij gaan. Zelfs als je je eigen overtuigingen en meningen hebt over hoe de wereld werkt, heb je nauwelijks de neiging om je uit te spreken. Je moet proberen wat optimistischer te zijn.

Herken je jezelf in deze omschrijvingen? Laat het ons weten!

Source:

Youtube

Advertisement