83-jarige verlaat haar 37-jarige partner en begint een nieuw leven: “het was te vermoeiend geworden"

Janine image
door Janine

27 Juli 2023

83-jarige verlaat haar 37-jarige partner en begint een nieuw leven: “het was te vermoeiend geworden"
Advertisement

Liefde is een uniek en heerlijk gevoel, en het buitengewone ervan is dat het komt wanneer je het het minst verwacht. Het is dankzij deze vonken dat twee zielsverwanten elkaar ontmoeten en besluiten hun leven samen door te brengen. Maar de dingen gaan niet altijd op de goede manier en er kunnen veel problemen ontstaan ​​binnen een relatie.

De hoofdrolspelers van dit verhaal weten er iets van, aangezien ze pas 2 jaar na hun huwelijk met een diepe huwelijkscrisis te maken kregen. Over de twee werd veel gepraat vanwege het enorme leeftijdsverschil dat hen als koppel kenmerkte, maar in dit geval veroorzaakte hun scheiding voor ophef. Laten we eens kijken wat de reden was.

via Daily Mail

Advertisement
Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

Iris Jones is een ruim 80-jarige vrouw uit Weston-super-Mare, Somerset, in het Verenigd Koninkrijk, die erg beroemd is geworden vanwege een keuze op sentimenteel gebied. Tegen alle kritiek en afkeuring in werd de dame smoorverliefd en koos ervoor om te trouwen met Mohamed Ibriham, een 37-jarige Egyptische man die ze via een Facebook-groep leerde kennen.

De 46 jaar verschil vormde geen probleem voor de twee, dus besloten ze, tegen alles en iedereen in, te trouwen. Jammer dat de idylle maar twee jaar duurde. Het paar is namelijk uit elkaar gegaan en de redenen lijken verband te houden met de constante ruzies die elke dag plaatsvonden.

Advertisement
Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

Het leuke stel heeft de aandacht van veel gebruikers getrokken, vooral vanwege de onthullingen van de 80-jarige over hun intieme leven, volgens haar verhalen zeer actief en voldoening gevend. Jammer dat dit niet genoeg was om een ​​scheiding te voorkomen.

De twee hadden hun liefdesdroom bekroond door in te gaan tegen de beschuldigingen die mensen maakten. Velen waren ervan overtuigd dat Mohamed alleen voor persoonlijk gewin met de vrouw wilde trouwen. Hij had een visum nodig om in Engeland te blijven en geen enkele gelegenheid had verleidelijker kunnen lijken, maar ze hebben herhaaldelijk aangegeven dat dit niet het geval was. Liefde was het enige dat hen verenigde, tenminste zolang het duurde.

Me and my beautiful Bengal cat, Mr Tibbs.

Pubblicato da Iris Jones su Giovedì 13 luglio 2023

"Ik had nooit gedacht dat ik verliefd zou kunnen worden op een man die 46 jaar jonger was dan ik, maar het gebeurde - bekende Iris - ik hield van alles aan Mohamed, maar bij hem zijn werd een heel zware baan. We hadden een goede relatie, maar uiteindelijk hadden we constant ruzie over alles. Ik kon zo'n situatie niet tolereren. Ik ben geen verliefde tiener. Ik ben 83 jaar oud".

De relatie eindigde, maar ze leek helemaal niet teleurgesteld of verdrietig. Volgens haar bekentenissen lijkt ze sinds kort haar 37-jarige te hebben vervangen door Mr Tibbs. Een schattige gestreepte kat die al snel haar nieuwe levenspartner werd.

"Hij is prachtig, het is een genot om naar hem te kijken, hij is rustig en hij klaagt vooral nooit - vertelde Iris - ik moet bekennen dat ik Mohamed helemaal niet mis en ik vind het prima alleen met mijn kat".

Iedereen kiest immers zijn levenspartner. Of het nu een mens of een kat is, het maakt niet uit, het belangrijkste is om de weg naar geluk te vinden en dat lijkt haar echt te zijn gelukt, nietwaar?

Advertisement