Wikkel een panty op een hanger: de perfecte "truc" om overal in huis te gebruiken

Janine image
door Janine

02 Augustus 2023

Wikkel een panty op een hanger: de perfecte "truc" om overal in huis te gebruiken
Advertisement

Wanneer we van het ene seizoen naar het andere gaan, is het normaal dat ieder van ons de beroemde "seizoenswisseling" van kleding maakt. De kleerkasten worden leeggemaakt en vervolgens weer gevuld met elk type kledingstuk dat geschikt is voor het huidige klimaat. Het maken van dit soort bewegingen is ook de juiste gelegenheid om iets opzij te leggen dat we niet meer dragen, dat verouderd is, dat er niet meer zo goed uitziet of dat we gewoon niet mooi vinden.

Zo denken we erover om het weg te gooien of in de daarvoor bestemde containers te gooien voor het recyclen van kleding. Maar pas op met wat je weggooit: sommige dingen kunnen heel handig zijn in huis. Welke en hoe? Laten we er samen achter komen.

Advertisement
Wikkel een panty op een hanger: de perfecte "truc" om overal in huis te gebruiken - 1

Na de winter en met de komst van de zomer bergen we allemaal truien, jassen en lange broeken op om plaats te maken voor lichtere, kleurrijkere kleding die geschikt is voor het andere klimaat. Onder de dingen die tot de komst van de herfst opzij moeten worden gelegd, zijn ongetwijfeld panty's, vooral in lades van vrouwen. Min of meer ondoorzichtige sokken die je warm houden, ook bij zeer lage temperaturen, zonder je stijl op te geven.

Weggooien is echter geen verstandige keuze, integendeel, ze kunnen een truc worden om thuis te gebruiken en waar je niet meer zonder kunt. Veel mensen maken er al veel gebruik van en zijn er heel tevreden over. Het belangrijkste is om naast een panty ook een kledinghanger bij de hand te hebben.

Zodra je deze twee elementen hebt gepakt, zal de manier waarop ze kunnen worden gebruikt je sprakeloos maken of je zult zeggen: "Waarom heb ik er niet eerder aan gedacht?”.

Advertisement
Safedom/Wikimedia

Safedom/Wikimedia

Zijn er delen van het huis waar je alleen door de meubels uit elkaar te halen bij kunt, en die daarom stoffig blijven en je niet kunt schoonmaken? Welnu, met de truc die we je nu gaan onthullen, kun je eindelijk afscheid nemen van "verborgen" stof en het gemakkelijk en vooral goedkoop verwijderen.

In feite heb je alleen een paar oude panty's en een kledinghanger nodig.

Wikkel een panty op een hanger: de perfecte "truc" om overal in huis te gebruiken - 3

Wikkel de panty om de kleerhanger en gebruik deze nieuwe stofdoek om de meest verborgen plekjes in huis te bereiken en eventueel achtergebleven vuil te verwijderen. Bijvoorbeeld: hoe maak je schoon onder meubels? Als de bezem op een gegeven moment vast komt te zitten, moet je ze uit elkaar halen om bij het meest verborgen punt te kunnen komen. Maar nu heb je een geheel nieuwe truc om in de praktijk te brengen om je huis van stof en mijten te ontdoen.

Dankzij de panty aan de kleerhanger kun je je nieuwe stofdoek zelfs onder het meubel schuiven, of er achter om vuil te verwijderen waar je moeilijk bij kunt.

Kende je deze methode al of is het helemaal nieuw voor je? Ga je het proberen?

Advertisement