Weet je waarvoor het gaatje aan het begin van een meetlint dient? In deze video ontdek je het geheim hierachter en nog een aantal andere trucs! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Weet je waarvoor het gaatje aan het…
Als je rijst leert bereiden op deze manier, zal je niet snel meer terugkeren naar je eigen manier! Hij plaatst ongekookte rijst in een ovenschotel en voegt 3 andere ingrediënten toe: een simpel gerecht voor het hele gezin!

Weet je waarvoor het gaatje aan het begin van een meetlint dient? In deze video ontdek je het geheim hierachter en nog een aantal andere trucs!

Door Sarah Nichele
17.875
Advertisement

Sommige instrumenten die we dagelijks gebruiken, beschikken over kleine 'geheimpjes' waarmee we optimaal gebruik kunnen maken van het instrument. We zijn ons er echter helaas vaak niet van bewust dat een instrument over deze 'geheimpjes' beschikt. Neem bijvoorbeeld een meetlint. Een meetlint is onmisbaar in elk huishouden, maar heb je je ooit afgevraagd waarom er nou een gaatje is aangebracht aan het begin van een meetlint? En waarom heeft het uiteinde in de meeste gevallen een getande rand? Ontdek het allemaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt