Hier volgen 7 goede redenen om azijn toe te voegen tijdens het wassen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hier volgen 7 goede redenen om azijn…
Zijn baasje begint hem te knuffelen: de reactie van de hond is schattig en hilarisch tegelijkertijd! Dit meisje leeft al jaren in een emmer: haar aandoening blijft een mysterie

Hier volgen 7 goede redenen om azijn toe te voegen tijdens het wassen

26 Juli 2016 • Door Sarah Nichele
19.807
Advertisement

Als we de was in de wasmachine stoppen, kunnen we er nooit zeker van zijn dat onze huid niet in contact komt met de chemische residuen die afkomstig zijn van het wasmiddel dat we gebruiken. Om deze reden is het van belang om waar mogelijk gebruik te maken van natuurlijke producten, die naast efficiënt vaak ook een stuk goedkoper zijn. Azijn is hier een perfect voorbeeld van!

Nieuwe kleding voelt vaak stijfjes aan. Je kunt nieuwe kleding versoepelen door een kopje azijn toe te voegen aan het wasmiddel. Je kleding zal heerlijk zacht aanvoelen.

Advertisement

Azijn is een reinigingsmiddel en is niet schadelijk voor de wasmachine. Azijn is ook een goede vervanger voor bleekmiddel.

Om de kleur van je bonte was te behouden, kun je een kopje azijn toevoegen aan het begin van de wascyclus.

foto: omo.co.za

Om te voorkomen dat kleuren vervangen, kun je de was een nachtje laten weken in gelijke delen water en azijn, alvorens het in de wasmachine te gooien met de rest van de was.

Witte kleding heeft de neiging om grijs te worden door de residuen van het gebruikte wasmiddel. Laat je witte was een nachtje weken in 5 delen water en 2 delen azijn en spoel het vervolgens goed uit. Het resultaat is stralend witte was!

Advertisement

Als je was onaangenaam ruikt, kun je één of twee kopjes azijn toevoegen aan de was en vervolgens het spoelprogramma in te stellen.

Om vlekken uit kragen te verwijderen, spray je wat azijn op de vlek en wrijf je de azijn in met een witte doek.

Advertisement

Reinig ten minste één keer per maand je wasmachine door de wasmachine te laten draaien zonder was en met 5 kopjes azijn. Je kunt ook de buitenkant van je wasmachine reinigen door een met een met water en azijn bevochtigde doek te gebruiken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt