Deze laatste reddingshond van 11 september wordt met een erehaag voor de laatste keer begroet door haar tot tranen geroerde collega's - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze laatste reddingshond van 11 september…
Het lijkt op een normale spelende kat, maar als hij opkijkt zul je versteld staan! Ze horen 'geklaag' vanuit de struiken... ze besluiten gelukkig om een kijkje te gaan nemen!

Deze laatste reddingshond van 11 september wordt met een erehaag voor de laatste keer begroet door haar tot tranen geroerde collega's

15 Juni 2016 • Door Sarah Nichele
20.841
Advertisement

Bretagne, een golden retriever die heeft deelgenomen aan de reddingswerkzaamheden na de aanslag op de Twin Towers op 11 september is op 16-jarige leeftijd overleden.

Ze heeft een leven vol liefde, avontuur en heldhaftigheid geleid (ze nam ook deel aan de reddingswerkzaamheden na de verwoestende orkaan Katrina in New Orleans); ze werd tot haar laatste adem in de watten gelegd door haar baasje Denise Corliss, maar ze werd op een gegeven moment zo ziek, dat de dierenarts besloot dat het beter was voor het dier om het in te laten slapen.

In deze video zie je het ontroerende afscheid van haar collega's die in een erehaag zijn gaan staan voor de dierenkliniek waar Bretagne haar laatste reis naartoe zal maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt