Babyschorpioenen op je nagels: deze verschrikkelijke trend uit Mexico heeft tot grote verontwaardiging geleid op het web - BekijkDezeVideo.nl
x
Babyschorpioenen op je nagels: deze…
Hij heeft geen garage, maar heeft een geniale oplossing bedacht! Maak je ook voortdurend foto's van je maaltijd? Deze video zal je aan het lachen maken... en je aan het denken zetten!

Babyschorpioenen op je nagels: deze verschrikkelijke trend uit Mexico heeft tot grote verontwaardiging geleid op het web

12 Augustus 2016 • Door Sarah Nichele
19.159
Advertisement

Een paar jaar geleden leidde een trend uit China tot grote verontwaardiging op het web in de vorm van kleine sleutelhangers gevuld met water en diertjes die hier dan een paar dagen levend in konden worden gehouden. Je kan je haast niet voorstellen dat er nog ergere trends kunnen bestaan, maar niets is minder waar helaas. Deze schokkende trend komt uit Mexico.

Het heeft alles te maken met nail art, het aanbrengen van kleurrijke en extravagante kunstwerkjes op je nagels. In Zuid-Amerika hebben de deze kunstvorm naar een nieuw en walgelijk niveau gebracht. Hier worden babyschorpioenen aanbracht op de nagels onder een dikke laag gel. Deze trend is ontstaan in de stad Durango. In deze stad staat de schorpioen symbool voor geluk.  


Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt