Je raadt nooit wat ze op 300 meter hoogte hebben gebouwd op dit gebouw! - BekijkDezeVideo.nl
x
Je raadt nooit wat ze op 300 meter hoogte…
Er wordt steeds geparkeerd voor de oprit van de kerk: deze man besloot daarop om een VOORBEELD te stellen Deze muurdecoraties zijn niet wat ze lijken, als deze jongen één van de decoraties van de muur haalt, begrijp je waarom!

Je raadt nooit wat ze op 300 meter hoogte hebben gebouwd op dit gebouw!

11 September 2016 • Door Sarah Nichele
10.146
Advertisement

De nieuwste attractie van Los Angeles is de Slyslide, een glijbaan die van de 70e naar de 69e verdieping van het US Bank gebouw gaat en die geheel is vervaardigd van glas! De glijbaan strekt zich uit langs de buitenkant van het gebouw en biedt een uitzicht van 360°. De meeste mensen kunnen het feit dat deze glijbaan erg steil is nog wel overkomen, maar veel schrikken toch af door de doorzichtige wanden van deze ijzingwekkende glijbaan. Het is alsof je een sprong in de leegte maakt. Sensationeel!


Je hoeft nergens bang voor te zijn, het frame van de glijbaan is vervaardigd door de beste architecten van de stad en is bestendig tegen de zwaarste windstoten en aardbevingen.

Als je de glijbaan betreedt, is het alsof je vliegt: het uitzicht op de prachtige stad van Los Angeles tijdens deze 'vlucht' is adembenemend!

Advertisement

De rit is kort maar intens: het is jammer dat het zo snel voorbij is!

Het kan soms lastig zijn om van de ene naar de andere verdieping te komen in wolkenkrabbers: het is altijd druk bij de lift en de afstand tussen de verdiepingen is soms te groot om de trap te gebruiken. Deze glijbaan biedt misschien een alternatief met veel meer adrenaline! :-)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt