Moeder verklaart dat ze problemen heeft om haar dochter naar de kleuterschool te brengen: "Ik ben te mooi en ik wek afgunst op"

Janine image
door Janine

19 Augustus 2023

Moeder verklaart dat ze problemen heeft om haar dochter naar de kleuterschool te brengen: "Ik ben te mooi en ik wek afgunst op"
Advertisement

De eerste schooldag kan voor veel kinderen een traumatisch moment zijn: als ze begrijpen dat ze zich moeten scheiden van hun belangrijkste rolmodel, hun moeder, barsten ze in een hysterische huilbui uit. Een moeder is de wereld voor een kind, vooral als het nog erg klein is. Maar in dit geval was het geen fragiel schepsel maar de moeder die angsten en zorgen had.

Een 31-jarige heeft herhaaldelijk onplezierige episodes meegemaakt die haar irriteerden en van streek maakten. De schuld lijkt te liggen bij haar "oogverblindende" schoonheid. Tenminste dat beweert ze zelf. Laten we samen alle details van dit verhaal ontdekken.

via Irishmirror

Advertisement

Lena Nersesian is een succesvolle onderneemster, een influencer met meer dan 1,6 miljoen volgers en de moeder van de kleine Parker. We hebben het over een sterke vrouw, met een extravert karakter, die zich nauwelijks laat intimideren. Toch maakt de schoolomgeving, in dit geval die van de kleuterschool, haar extreem nerveus.

In een interview verklaarde ze dat ze wordt beoordeeld en dat ze elke keer dat ze haar kleintje van school haalt, vuile blikken krijgt van andere moeders: "ze denken dat ik hun mannen afpik, dat ik op de een of andere manier zal proberen hun mannen te verleiden en ze van hen af zal pakken. Maar daar ben ik niet in geïnteresseerd", zei de ster van het web.

"De waarheid is dat ze allemaal jaloers zijn op mijn schoonheid en mijn aantrekkelijke lichaamsbouw: het is gewoon afgunst", voegde ze eraan toe. De vrouw bekende dat ze lelijk wordt aangekeken, simpelweg omdat ze knapper is dan andere moeders. Maar wie is Lena Nersisian eigenlijk?

Advertisement

Een succesvolle blogger, onderneemster en zakenvrouw die haar merk van de grond af heeft opgebouwd. Het creëren van digitale inhoud heeft haar beroemd gemaakt en haar online "cirkel" van volgers enorm uitgebreid, maar de 31-jarige heeft ook een graad in psychologie en heeft in het verleden met kinderen met een handicap gewerkt.

"Mijn ondernemersvaardigheden, het feit dat ik mijn merk vanaf nul heb opgebouwd, verdwijnen altijd naar de achtergrond zodra mensen naar me kijken: ze beperken zich alleen tot wat ze aan de oppervlakte zien, mijn uiterlijk”, vertelde ze met een vleugje bitterheid, eraan toevoegend dat ze hoopt dat er in de toekomst met de volgende generatie dingen kunnen veranderen.

Het is haar bedoeling om een ​​voorbeeld te zijn voor haar dochter en andere vrouwen door te bewijzen dat het mogelijk is om een ​​succesvolle carrière in entertainment en werk te hebben en tegelijkertijd een geweldige moeder te zijn. Maar dat niet alleen.

In feite omschrijft ze zichzelf als een vrouw die toegewijd is aan haar familie: met haar man, die een zeer populaire podcast van haar beheert, heeft ze een zeer "traditionalistische" relatie: ze houdt ervan om voor hem en hun kleine meid te koken, taarten te bakken en de dagen in het park door te brengen om samen prachtige momenten te delen. Wat vind jij van haar verhaal?

Advertisement