Meisje wil niet naar school: haar ouders geven haar een echte SUV om haar "aan te moedigen".

Janine image
door Janine

17 Juni 2023

Meisje wil niet naar school: haar ouders geven haar een echte SUV om haar "aan te moedigen".
Advertisement

Als je een kind bent, wordt het grootste deel van je tijd in beslag genomen door naar school te gaan, naast spelen. Er zijn veel kinderen die niet kunnen wachten om de klas in te gaan om plezier te hebben met hun vriendjes en met de vele aangeboden activiteiten, en anderen die er alles aan zouden doen om niet te gaan. Het omgaan met hun interesse in studeren is daarom nooit gemakkelijk voor een ouder, ongeacht het schoolniveau dat ze hebben bereikt, en wanneer je wordt geconfronteerd met een duidelijke weigering van je kind, is het moeilijk om de juiste weg te bewandelen om hun interesse te versterken.

De oplossingen liggen niet voor het oprapen en het is misschien niet gemakkelijk om het probleem op te lossen, maar elke vader en moeder moet koste wat het kost een manier vinden. Om deze reden besloot het paar, in het middelpunt van dit verhaal, om aan de grillen van hun dochter te voldoen, maar hun beslissing deed nogal wat stof opwaaien.

via Times Now News

Advertisement

Het verhaal speelde zich af in Kuala Lumpur, in Maleisië, waar een stel ouders voor ophef zorgden voor een ietwat "buitensporig" geschenk dat ze aan hun 5-jarige dochter hadden gegeven. Farhana Zahra, een succesvolle onderneemster, is de moeder van de kleine Fatima, die zei dat het meisje geen zin had om naar school te gaan, waardoor zij en haar man een belangrijke beslissing moesten nemen.

Nadat Fatima een periode ziek thuis was gebleven, begon het kleine meisje driftbuien te krijgen en bezwaar te maken om naar school te gaan. Ze wilde niet meer terug naar de klas, ze wilde gewoon thuis blijven en haar ouders konden niet van gedachten veranderen. De moeder bekende toen dat ze op alle mogelijke manieren had geprobeerd om een ​​“overeenkomst” met haar dochter te vinden.

Advertisement
farhana_zahra91/Instagram screenshot

farhana_zahra91/Instagram screenshot

Haar terug naar school krijgen was het belangrijkste doel, dus vroeg ze het meisje wat ze voor haar verjaardag wilde hebben. Al haar wensen zouden worden vervuld, zolang ze maar van gedachten zou veranderen betreft school. Fatima vertelde haar ouders toen over haar droom om een ​​luxe auto te hebben en zonder blikken of blozen besloten de twee haar tevreden te stellen.

Een video die door moeder Farhana op sociale media werd gedeeld, legde het moment vast waarop, tijdens een groot feest voor het meisje, het zeer dure geschenk werd afgeleverd. Een gloednieuwe SUV die het kleine meisje erg op prijs stelde en waardoor ze besloot terug naar school te gaan.

farhana_zahra91/Instagram screenshot

farhana_zahra91/Instagram screenshot

De keuze van de vrouw en haar man baarde opzien en leidde tot een brede discussie. Is het juist om zoveel ruimte te geven aan de grillen van een 5-jarig meisje tot het punt om een echte auto voor haar te kopen? Velen hebben gezegd dat ze aan de kant van de ouders staan, terwijl anderen de twee hard hebben bekritiseerd met het argument dat het voldoen aan dergelijke verzoeken een grote fout is in het opvoedingsproces van een kind.

Wat vind jij: met welke van de twee meningen ben je het eens?

Advertisement