Moeder vraagt ​​om hulp: "Mijn ex-man wil gaatjes in de oren van onze 17 maanden oude dochter laten prikken”

Janine image
door Janine

12 Oktober 2023

Moeder vraagt ​​om hulp: "Mijn ex-man wil gaatjes in de oren van onze 17 maanden oude dochter laten prikken”
Advertisement

Een wezen op de wereld brengen – een kind – is een buitengewone gebeurtenis en waarschijnlijk een van de meest emotionele in het leven, maar soms vereist het een confrontatie en soms een echte botsing: om een ​​levend wezen op te voeden heb je twee mensen nodig, en daar zijn twee denkende hoofden bij betrokken...

Het is geen toeval dat de persoon met wie we deze verantwoordelijkheid delen zorgvuldig wordt gekozen, want daar gaat het uiteindelijk om. Er schuilt een oneindige schoonheid en liefde achter de opvoeding van een kind, maar – aan de basis van alles – moet er harmonie en een gemeenschappelijke gedachtegang van de kant van de ouders zijn. Helaas is dit niet het geval in het verhaal dat we je gaan vertellen, maar eerder de getuigenis van wat er gebeurt als je niet gelijkgestemd bent.

via Reddit

Advertisement

De zorgen van een moeder

De zorgen van een moeder

Freepik - Not the actual photo

Dit tumultueuze verhaal wordt verteld door de moeder en ex-vrouw, ze besloot een bericht op een online forum te schrijven, op zoek naar iemand die haar hulp kon bieden.

De woorden van de vrouw beginnen met te onthullen dat ze, terwijl ze op de pc aan het typen is, in tranen is... wat haar buiten zichzelf en gefrustreerd maakt, is het ultimatum dat ze van haar ex-man heeft gekregen. De man was in feite heel duidelijk over een kwestie die hem altijd na aan het hart lag, ook toen ze nog getrouwd waren: gaatjes prikken in de oren van hun dochter.

Nu zou hij graag, of beter gezegd, eisen dat er oorbellen gemaakt zouden worden voor hun 17 maanden oude dochter. Hij was categorisch in dit opzicht: "Het kan me niet schelen of we het samen doen, of jij het laat doen of dat ik haar moet brengen, maar ik wil dat het gedaan wordt", meldde de moeder van het kleine meisje. Dus vertelde ze hem dat ze het aan het eind van de maand zou doen, maar toen voelde ze er niets voor en dus beval haar ex-man dat óf haar oren dit weekend geprikt zouden worden, óf dat hij ze zelf zou laten doen.

Advertisement

De steun van de mensen van het web

De steun van de mensen van het web

De moeder maakt zich grote zorgen over haar kleine meisje, omdat ze vreest dat ze veel last zal hebben van gaatjes in haar oren en is het daarom helemaal niet eens met dat idee. Ze onthult echter dat als ze de man tegenspreekt, hij zijn wil alleen maar zal versterken om tegen haar in te gaan.

De vrouw maakt zich zorgen en wil deze praktijk graag vermijden, maar de dochter is van hen beiden en ze vraagt ​​of het mogelijk is om op een of andere manier in te grijpen, zodat ze niet gedwongen wordt om tegen zijn wil verder te gaan. Dit zijn de reacties van internetgebruikers.

Iemand verzekerde haar dat ze juridisch gezien kan voorkomen dat de man op eigen initiatief handelt zonder algemene toestemming, een andere gebruiker wees erop dat de man eerst zijn eigen oren moet piercen om te begrijpen hoe het voelt en pas daarna voor haar moet beslissen, bovendien waren er die hebben betoogd hoe onjuist het is om degenen die niet zelf kunnen beslissen, te dwingen over een kwestie die later in het leven gemakkelijk kan worden aangepakt, tijdens een periode van effectief bewustzijn van het kind. Wat vind jij?

Advertisement