Stel weigert naar de bruiloft van een familielid te gaan: ze worden niet meer begroet

Janine image
door Janine

31 Oktober 2023

Stel weigert naar de bruiloft van een familielid te gaan: ze worden niet meer begroet
Advertisement

Uitgenodigd worden voor een bruiloft is over het algemeen goed nieuws, omdat het betekent dat twee mensen van wie we houden op het punt staan ​​zich te verenigen en hun eeuwige liefde voor het leven te verklaren. We kunnen niet anders dan blij voor ze zijn, ware het niet dat we met een bepaalde uitgave te maken krijgen...

Het geschenk voor het bruidspaar, kleding die de gelegenheid waardig is en misschien zelfs de reis naar de locatie van het evenement kunnen een reële bedreiging vormen voor iemands financiën. Precies zoals het stel in dit verhaal overkwam, het probleem is dat degene die trouwde een zeer naast familielid was.

via Reddit

Advertisement

Een verhaal van antipathieën die al jaren wordt voortgezet

Een verhaal van antipathieën die al jaren wordt voortgezet

Önder Ceneviz/Pexels - Not the actual photo

De oudere zus van de toekomstige bruid schrijft op een bekend online forum. Ze vraagt ​​of de houding die zij en haar man hadden de meest passende was. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

De vrouw zei dat ze ruim van tevoren de huwelijksuitnodiging van haar jongere zus had ontvangen, maar het werd haar meteen duidelijk hoe belastend het voor haar zou zijn om aan zo’n evenement deel te nemen: tussen het geschenk en vooral de reis zouden zij en haar man het equivalent van ongeveer 3700 euro hebben moeten uitgeven!

Een bedrag dat op dat moment in hun leven te hoog was: het stel probeerde hun eerste huis te kopen en had nog geen goedbetaalde baan gevonden. Zij sloegen de uitnodiging in ieder geval beleefd af en legden hun redenen uit. De jongere zus wilde er niets van horen en drong aan.

Advertisement

Een vreemde wending

Een vreemde wending

yanalya/Freepik - Not the actual photo

"Mijn partner en ik betalen de reis en het hotel!", had haar zus voorgesteld. Een initiatief dat door onze hoofdpersoon als beslist ongebruikelijk werd beschouwd gezien hun familiegeschiedenis: het meisje was altijd verwend geweest en naarmate ze ouder werd, was haar karakter verslechterd en was ze een narcistisch en wispelturig persoon geworden. Maar dankbaar voor de kans die hun werd geboden, aanvaardden zij de uitnodiging.

De maanden gingen voorbij (de vrouw sloot een hypotheek af en veranderde samen met haar man van baan) en de jongere zus had haar belofte niet gehouden en gedroeg zich feitelijk alsof er niets was gezegd: ze wees erop hoe de prijzen van vluchten en kamers stegen met het naderen van haar speciale dag... dus de twee zussen stonden tegenover elkaar en het bleek dat er niets aan haar en haar man zou worden betaald. Opnieuw moest de oudere zus weigeren dat evenement bij te wonen, wat de woede van de toekomstige bruid opwekte.

“Begrijp je dan niet dat mijn man en ik na jaren van opoffering zojuist een hypotheek voor het huis hebben afgesloten en eindelijk een nieuwe, goedbetaalde baan hebben gevonden? We zouden het huis verliezen als we het ons niet kunnen veroorloven om de termijnen te betalen als we schulden maken om de kosten van je bruiloft te dekken, en ook op het werk kunnen we geen dagen opnemen zonder die te hebben opgebouwd!", had onze hoofdpersoon haar tevergeefs geprobeerd uit te leggen.

Maar de vrouw kon het niets schelen en stond erop dat ze in haar belang een manier zouden vinden om aanwezig te zijn op de belangrijkste dag van haar leven, en zo hun liefde voor haar zouden tonen. Uiteindelijk trouwde de zus zonder de aanwezigheid van het stel en nu hebben de twee vrouwen elkaar al ruim een ​​jaar niet meer gesproken. Welke van de twee zussen heeft zich naar jouw mening correct gedragen?

Advertisement