Op 6-jarige leeftijd drinkt ze een drank en klaagt over een ontbrekend ingrediënt, het web komt tussenbeide: “op die manier groeit ze slecht op”

Janine image
door Janine

25 Februari 2024

Op 6-jarige leeftijd drinkt ze een drank en klaagt over een ontbrekend ingrediënt, het web komt tussenbeide: “op die manier groeit ze slecht op”
Advertisement

Het ouderschap is een thema dat altijd voor veel discussie heeft gezorgd en met de komst van internet zijn vragen over de opvoeding van kinderen voor veel gebruikers dagelijkse kost geworden.

We hebben feitelijk te maken met een zeer uitgebreid onderwerp en steeds meer onderzoeken bereiken onze oren (en onze ogen) om ons te informeren over nieuwe en moderne opvoedkeuzes. In het verhaal dat we je gaan vertellen, was een moeder het onderwerp van talloze kritiek, omdat ze ervan werd beschuldigd haar dochtertje te hebben verwend en een verkeerd gedrag te hebben bevorderd.

Advertisement

Gebruikers "in de aanval" tegen moeder Haleigh

Gebruikers "in de aanval" tegen moeder Haleigh

@haleigh.boothh/Instagram

Een recente video van een moeder, Haleigh Booth, vermoedelijk met de Amerikaanse nationaliteit, heeft voor veel discussie gezorgd: in de betreffende video heeft de vrouw een klein gesprekje met haar dochtertje Harper, die pas zes jaar oud is, en de twee bespreken welke van de twee industriële kolossen de lekkerste koffie heeft.

Precies dit zou de reactie van duizenden gebruikers hebben teweeggebracht: "Geef je echt koffie aan zo'n klein meisje?", vroeg een gebruiker - een vraag die velen zichzelf hebben gesteld - en hoewel we niet weten of dr drank van het meisje met of zonder cafeïne is, hebben vele anderen uitgehaald naar de jonge moeder en influencer: "Je dochter zal zeer respectloos zijn als ze ouder is, gezien de manier waarop je haar opvoedt", zei iemand zelfverzekerd, "Als het een grap is, weet dan dat het niet grappig is. Een meisje moet haar jeugd leven en zich niet gedragen als een jonge vrouw”, schreef iemand anders boos.

Wat internetgebruikers stoorde was niet alleen het zien van het meisje met een drankje voor volwassenen, maar ook... haar nagels!

Advertisement

Het filmpje van de kleine Harper met haar moeder

@haleigh.boothh/Instagram

In de video zijn duidelijk de vingers van het meisje te zien terwijl ze bezig is met het plastic bekertje met haar drankje vast te pakken en terwijl ze zenuwachtig op het deksel van het drankje tikt: haar nagels zijn duidelijk zichtbaar...

Het meisje lijkt schoonheidsbehandelingen te hebben ondergaan, ze heeft in ieder geval versierde nagels die heel goed nep zouden kunnen zijn, zoals veel vrouwen hebben aangebracht. Vrouwen inderdaad, en geen kinderen. Kortom, de overgrote meerderheid van de gebruikers klaagt hierover en over de vermeende koffie die hen wordt bezorgd. Sommige gebruikers vinden overigens niet dat er iets mis mee is om heel jonge mensen een drankje met cafeïne te laten consumeren, maar de meesten waren geschokt door de indruk die Harper geeft.

Het kleine meisje lijkt erg zelfverzekerd en blijft met zekerheid bevestigen dat haar drankje beter is dan dat van de concurrent, ook al heeft ze het andere nog nooit geproefd: ze legt haar moeder uit dat ze, hoewel ze het serveerden en vergaten de slagroom toe te voegen, er meer dan tevreden over is, overtuigd van haar keuze. Een houding die je misschien doet glimlachen, maar die – gecombineerd met het bovenstaande – negativiteit heeft overgebracht en tienduizenden niet bepaald enthousiaste reacties heeft opgeleverd... Wat vind jij?

Advertisement