Moeder van een tiener wil niet betalen voor de schade die het meisje heeft aangericht terwijl ze als babysitter werkte

Janine image
door Janine

04 Maart 2024

Moeder van een tiener wil niet betalen voor de schade die het meisje heeft aangericht terwijl ze als babysitter werkte
Advertisement

Voor je familie zou je alles doen, maar soms is het de familie zelf die allerlei onheil onder haar leden veroorzaakt...

Ruzies en misverstanden komen heel vaak voor en kunnen zelfs tussen twee zeer naaste familieleden een relatie verpesten. In het verhaal dat we je nu gaan vertellen, hadden twee zussen, allebei moeder, een onaangename ruzie over het gedrag van de tienerdochter van de een terwijl ze op de kinderen van de ander paste. Laten we in detail kijken wat er gebeurde.

via Reddit

Advertisement

Het verhaal van de ruzie tussen de twee moeders

Het verhaal van de ruzie tussen de twee moeders

Ralph/Pixexid - Not the actual photo

Het hele verhaal werd verteld op het populaire forum Reddit, waar de 38-jarige moeder haar gedachten en frustratie kwijt kon over een gebeurtenis die - helaas - haar relatie met haar zus heeft ondermijnd.

"Mijn jongere zus (36) woont naast me en mijn 17-jarige dochter Carly past soms op haar 9-jarige dochter en 7-jarige zoon", vertelt de vrouw als introductie in haar bericht. Het is een gunst die de twee moeders voor elkaar doen: de ene maakt haar tienerdochter verantwoordelijk door haar wat geld te laten verdienen (ongeveer 30-40 dollar) en de ander heeft zo een paar uur vrij om met haar man uit te gaan.

Een goede familierelatie dus en gunstig voor beide vrouwen. Dan verstoort een telefoontje de balans: “Je dochter is te ver gegaan, ze had mijn toestemming moeten vragen!”, hoorde ze haar oudere zus zeggen…

Advertisement

Reacties van Reddit-gebruikers

Reacties van Reddit-gebruikers

shurkin_son/Freepik - Not the actual photo

Dit telefoontje vond plaats een paar uur nadat de tiener klaar was met op de kinderen te passen. De vrouw was woedend en wilde gecompenseerd worden voor een taart. Om het beter te begrijpen, moeten we een stapje terug doen: twee weken eerder was er een verjaardagsfeestje geweest voor haar nichtje en er was een grote portie van een dure taart overgebleven: een Lemon Curd. Carly had twee plakjes opgegeten.

"Ik herinner me dat de kinderen op het feestje die taart niet wilden eten en dat er dus veel overbleef. Mijn zus belde me op om me te informeren over het respectloze gedrag van mijn dochter... Ik verontschuldigde me bij haar en zei dat ik met Carly zou praten om haar haar fout te laten inzien," onthulde de 38-jarige. De jongere zus was echter niet tevreden en eiste compensatie, waarbij ze bleef vertellen hoe duur die taart was.

De vrouw weigerde echter categorisch om haar ervoor te betalen en vroeg de mening van internetgebruikers of ze de juiste beslissing had genomen. "Als ik jou was zou ik je zus betalen voor die twee stukken taart en een fatsoenlijke vergoeding eisen voor de uren die je dochter als oppas heeft gewerkt: misschien zou ze zich dan realiseren hoeveel geluk ze heeft!”, adviseerde een gebruiker, "Naast het onbeleefde verzoek om terugbetaling irriteer ik me zo aan het feit dat die taart al twee weken oud was. Ik bedoel dat het volgens mij al op was: je zus had je dochter moeten bedanken dat ze het op heeft gemaakt”, merkte een ander op. Wat vind jij ervan?

Advertisement