Op 90-jarige leeftijd doet ze nog 4 operaties per dag: ze is de oudste chirurg ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 90-jarige leeftijd doet ze nog 4…
28 mensen die echte professionals bleken te zijn bij het maken van een foto bij een standbeeld Weet je de betekenis van het nummer onderop de plastic flessen? Als je het weet, weet je ook welke je moet vermijden

Op 90-jarige leeftijd doet ze nog 4 operaties per dag: ze is de oudste chirurg ter wereld

07 November 2017 • Door Janine
4.845
Advertisement

Niet iedereen gaat graag met pensioen, omdat de dagelijkse routine drastisch verandert, en soms voelt men zich nog in staat om het werk voort te zetten.

Wanneer dit vermogen wordt beoordeeld door personeelsmanagers, wordt het mogelijk om voor altijd door te blijven werken zoals het geval is met dokter Alla Ilyinichna Levushkina! Op de eerbiedwaardige 90-jarige leeftijd is deze levendige dame nog steeds hartstochtelijk toegewijd aan haar werk als chirurg!

via: Tuko.co.ke

Dokter Levushkina is geboren op 5 mei 1927 en praktiseert haar werk als medisch chirurg sinds ze 24 jaar oud was...

In haar leven heeft ze met succes meer dan 10.000 operaties uitgevoerd. "Arts zijn is geen beroep, het is een levensstijl", zei ze.

Advertisement

En zelfs nu ze negentig jaar is, is het ondenkbaar voor haar om te stoppen met werken en ze doet dan ook nog 4 operaties per dag!

Als ze wordt gevraagd naar het geheim van haar lange levensduur, weet ze niet wat te antwoorden: "Ik heb geen geheim, ik eet gewoon alles, en ik lach en huil veel".

In 2017, met maar liefst 66 jaar werk achter de rug, is Levushkina erkend als de oudste chirurg ter wereld en is niet van plan om haar record aan anderen over te dragen.

Advertisement

Haar verdiensten zijn erkend door Premier Medvedev zelf, die haar heeft geëerd met de prijs "Voor de loyaliteit van het beroep".

En mocht je het je afvragen, haar hand is volkomen standvastig, een jonge chirurg-leerling zou er jaloers om zijn.

Advertisement

In Rusland kent iedereen haar ook vanwege het feit dat ze een krukje nodig heeft om te opereren: ze is slechts 1 meter 50!

En alsof het nog niet genoeg is voor een 90-jarige vrouw, zorgt Levushkina ook nog voor haar gehandicapte kleinkind en 8 katten.

Advertisement

Haar energie is van vitaal belang voor het jonge team waarin ze werkt: ze is de eerste die een patiënt of een eersteklas chirurg kalmeert.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt