Hij is 106 jaar oud, zij is 105: ze zijn 80 jaar getrouwd en het is het langstlevende echtpaar ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij is 106 jaar oud, zij is 105: ze…
Valse vrienden kunnen schadelijker zijn dan elke vijand: hoe ze te herkennen en bij hen uit de buurt te blijven Deze man heeft zijn baan als bewaker opgezegd om zich te wijden aan de manicure en tegen zijn depressie te vechten

Hij is 106 jaar oud, zij is 105: ze zijn 80 jaar getrouwd en het is het langstlevende echtpaar ter wereld

21 December 2019 • Door Janine
11.867
Advertisement

Veel mensen weten wat het betekent om iemand te vinden met wie ze alles, voor een lange, lange tijd, kunnen delen. Als de juiste persoon aan onze zijde staat, is het geweldig en onmisbaar om met hem of haar alles wat we doen, in onze projecten, in onze verwachtingen, in onze vreugde en in onze zorgen, te delen.

Charlotte en John Henderson weten dit goed, het echtpaar dat echt kan zeggen dat ze een lang leven samen hebben doorgebracht. Wat hebben ze voor bijzonders? Niet alleen hun leeftijden - respectievelijk 105 en 106 jaar - maar ook het feit dat ze een werkelijk opmerkelijk record hebben neergezet.

via: CNN

Hun huwelijk duurt namelijk al 80 jaar. Precies: de twee hebben de gouden bruiloft al 30 jaar gepasseerd en worden door het Guinness World Record gezien als het oudste levende paar ter wereld.

211 is de som van de leeftijd van deze twee vrolijke honderdjarigen uit Texas, die de speciale trouwdag vierden met een groot feest in het verpleeghuis waar ze wonen. Om dit te doen, wilde John Charlotte meenemen in een auto met open dak uit de jaren ’20, net zoals hij deed op hun eerste afspraakje.

Texas husband John 106 and wife Charlotte 105 are officially named as the oldest living couple in the world as they prepare to celebrate their 80th wedding anniversary. Longhorn Village Retirement Community

Pubblicato da Do You Remember? su Giovedì 28 novembre 2019

Acht decennia van het huwelijk betekent ook dat ze veel mensen hebben ontmoet, die de kans niet hebben gemist om het leven en de verbintenis te vieren van deze twee levende getuigen van een geschiedenis van lang geleden, evenals een liefde uit vervlogen tijden. Dankzij hun achterkleinzoon Jason staat het paar in het Guinness Book of Records. Hij concentreerde zich op de vriendelijkheid, rust en beleefdheid van het oudere echtpaar.

Advertisement

En dit zijn volgens de 106-jarige John drie van de geheimen van een lang leven en een gelukkig huwelijk, met volledig respect voor de partner. De wereld kan in 80 jaar immers veel veranderen, maar de ingrediënten voor stabiele en prachtige relaties zoals die van dit echtpaar zijn altijd hetzelfde. We wensen dat Charlotte en John nog lang in liefde en sereniteit mogen leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt