Hang een zak water op bij de voordeur om vliegen permanent te verwijderen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hang een zak water op bij de voordeur…
15 ingenieuze ideeën om van de badkamer de meest functionele en comfortabele kamer in huis te maken 15 gewoonten die de gezondheid kunnen schaden... ook al weet je dat niet

Hang een zak water op bij de voordeur om vliegen permanent te verwijderen

Door Janine
9.724
Advertisement

Met alle respect voor deze dieren, maar vliegen zijn echt vervelende insecten: ze gaan op het eten zitten, besmetten het met bacteriën en ze zoemen er onophoudelijk omheen en het lukt je met geen mogelijkheid om ze weg te jagen. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen kan altijd nog, maar dat is niet nodig want er bestaat een heel goedkope techniek om vliegen weg te jagen, die bovendien is bewezen door de wetenschap. Hier hebben we het over.

Heb je ooit bij iemand thuis een transparante tas zien hangen met wat munten erin? Dit is geen grapje, maar een manier om vliegen weg te jagen.

foto: pixabay.com

Dit heb je nodig om dit afschrikmiddel voor vliegen te maken:

Materiaal:


• Een plastic boterhamzakje
• Keukenzout
• Citroensap
• Munten
• Water

Advertisement

Procedure

Zorg voor al het materiaal en giet het zout, de citroensap en het water in de zak. Stop de munten erbij en sluit goed af.

Het zakje moet worden opgehangen waar je wilt dat vliegen niet komen, dus onder de gazebo, in de portiek of op de drempel van een deur of raam. Het belangrijkste is dat er direct licht op de zak komt, om irritante reflecties voor de vliegen te creëren.

De werking van deze techniek wordt uitgelegd door de wetenschap.

Vliegen hebben een heel ander zicht dan de mens: in het bijzonder zijn ze zeer gevoelig voor schitteringen. Om zich niet te desoriënteren, vermijden ze daarom de gebieden waar deze vervelende reflecties kunnen optreden: de munten die in de zak zijn geplaatst, worden gebruikt om deze lichtpunten te creëren. Het zout en de citroen zorgen ervoor dat de muntstukken glanzend blijven.

Zie je wel hoe makkelijk het is om vliegen weg te houden zonder ze pijn te doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt